Baby hapjes 7 maanden

Verse babyhapjes voor een kindje van 7 maanden

Natuurlijk wilt u uw kindje als ouder elke dag van een lekker bordje eten kunnen voorzien. Of dat nu gaat om een hapje tussendoor of een avondmaaltijd. Door gebruik te maken van de verse babyvoeding van Frootie, geeft u uw kindje elke dag de basis die nodig is voor een goede groei en ontwikkeling. U bent er zeker van dat uw kindje de juiste combinatie van voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt.

Met babyvoeding in potjes is dit niet altijd haalbaar. Hoewel de maaltijden makkelijk zijn, zitten ze in veel gevallen vol met kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ze dragen niet bij aan de algehele gezondheid van uw baby. Onze babyvoeding is altijd vers en puur. Daarnaast is de structuur van het voedsel aangepast op de leeftijd van uw kindje.

Voor babyhapjes vanaf 7 maanden betekent dit dat de structuur van de maaltijden wat grover is. Uw baby kan voorzichtig gaan kauwen op zijn of haar eerste verse maaltijden. Bij Frootie bestelt u snel en eenvoudig verse en verantwoorde hapjes voor kindjes van 7 maanden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze verse babyvoeding maandelijks bij u thuis wordt bezorgd.

Babyhapjes voor baby’s van 7 maanden online bestellen

Via de website van Frootie bestelt u snel en eenvoudig gezonde en verse babyhapjes voor een baby van 7 maanden oud. Onze kant-en-klare maaltijden worden bereid met gezond geteelde groenten en fruit. De hapjes van Frootie worden samengesteld met wereldwijde producten, zodat uw kindje kennismaakt met zoveel mogelijk smaken. Omdat essentiële voedingsstoffen blijven behouden, kunt u uw baby altijd voorzien van de bouwstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling en groei.

De voedingsspecialisten van Frootie werken dagelijks aan het combineren van de lekkerste smaken en de meeste verantwoorden groenten en fruit. Zo ontstaan er lekkere hapjes voor kindjes van 7 maanden die ook nog eens vers en gezond zijn. Deze variatie met verschillende fruit- en groentesoorten zorgt ervoor dat uw kindje de smaak van gezonde maaltijden gaat waarderen.

Mee eten met het gezin wordt op deze manier een stuk eenvoudiger als ze wat ouder zijn. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar gezonde babyhapjes voor kindjes van 7 maanden oud. Al onze kant-en-klare maaltijden worden met zorg en liefde samengesteld. We zorgen er niet alleen voor dat de structuur van de maaltijden smakelijk is, maar we dragen ook zorg voor het behoud van vitaminen en mineralen.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.