Baby hapjes voor kindjes van 7 maanden

Online gezonde en verantwoorde baby hapjes bestellen voor kindjes van 7 maanden doet u snel en makkelijk via de website van Frootie. Onze babyvoeding wordt met de meeste zorg en aandacht bereid. Onze gezonde groenten en fruit komen uit Nederland, maar wij gebruiken ook wereldwijde producten van hoge kwaliteit. Met deze baby hapjes vanaf 7 maanden kunt u uw kindje altijd voorzien van de essentiële voedings- en bouwstoffen die nodig zijn.

Onze verse baby hapjes zitten dan ook vol met gezonde vitaminen en mineralen en zijn smakelijk en vers. Als ouder bent u dus zeker van elk hapje dat uw baby binnenkrijgt. Als ouder wilt u het beste voor uw kindje. Zeker als het aankomt op voeding. Toch is het zelf bereiden van verse hapjes niet altijd mogelijk. Binnen het gezin zijn er namelijk tal van andere zaken die uw aandacht nodig hebben.

Kiezen voor babyvoeding uit de winkel is dan een makkelijke keuze, maar niet altijd de meest gezonde. Deze baby hapjes bevatten vaak veel ingrediënten die overbodig zijn voor een goede ontwikkeling. Sterker nog, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen doen niets goeds voor de gezondheid van uw kind. Daarnaast beïnvloeden ze de smaakontwikkeling van uw baby op een negatieve manier.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Gezonde en verse baby hapjes voor baby’s van 7 maanden

Als u uw kindje op jonge leeftijd wel kennis wilt laten maken met de smaak van gezonde voeding, dan kiest u eenvoudig voor onze baby hapjes. De baby hapjes van Frootie bevatten uitsluitend ingrediënten die op gezonde wijze worden geteeld. Onze voedingsspecialisten zorgen ervoor dat ze dusdanig worden gecombineerd waardoor de voeding de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten voor uw baby.

Op deze manier staat niets een goede ontwikkeling nog in de weg. Daarnaast zijn de hapjes smakelijk, vers en snel te bereiden. Om de baby hapjes voor kindjes van 7 maanden ook van voldoende smaakvariatie te kunnen voorzien, zijn onze ervaren voedingsspecialisten elke dag druk met het ontwikkelen van nieuwe maaltijden. Onze verse baby hapjes voor baby’s van 7 maanden kunnen dus prima met elkaar afgewisseld worden.

Baby hapjes 7 maanden

Zo laat u uw baby al op een leeftijd van 7 maanden kennismaken met de smaak en structuur van gezonde maaltijden. Via de website van Frootie bestelt u eenvoudig verse baby hapjes die u wenst. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de kant-en-klare maaltijden wekelijks bij u thuis worden afgeleverd. Zo kunt u uw kindje van 7 maanden elke dag van een vers hapje voorzien.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?