Kant-en-klare baby hapjes voor kindjes van 8 maanden

Baby hapjes voor baby’s van 8 maanden moeten aan andere eisen voldoen dan babyvoeding voor jongere kindjes. De structuur is anders, maar ook de smaken lopen meer uiteen. Hapjes voor kindjes van 8 maanden krijgen dan ook steeds meer het uiterlijk van een volwaardige maaltijd. De variatie die wordt aangebracht in deze verse maaltijden is belangrijk. Door gebruik te maken van uitgebalanceerde combinaties, leert uw kindje steeds meer smaken proeven, ruiken en herkennen.

Natuurlijk bevatten ze de essentiële bouw- en voedingsstoffen die kinderen van deze leeftijd nodig hebben. De maaltijden van Frootie worden dan ook geheel afgestemd op de behoefte die baby’s van 8 maanden hebben. Dat wil zeggen dat onze verse voeding de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten. Ze stimuleren de ontwikkeling van uw kindje en zorgen voor een goede algehele gezondheid.

Door de juiste gezonde groenten en fruitsoorten met elkaar te combineren, maakt uw kindje van 8 maanden kennis met de smaak van gezonde voeding. Daardoor wordt het op latere leeftijd een stuk eenvoudiger om voor gezond en verantwoord eten te kiezen. Onze verse kant-en-klare babyvoeding voor kindjes van 8 maanden leveren dus een belangrijke bijdrage aan het algehele welzijn van uw baby.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Baby hapjes voor baby’s van 8 maanden online bestellen

Alle maaltijden van Frootie worden met zorg, liefde en aandacht geproduceerd. Daarvoor gebruiken we alleen gezond geteelde groenten en fruit. Ook wereldwijde producten voegen we toe aan onze verse baby hapjes voor kindjes van 8 maanden. Dit draagt bij aan een goede smaakontwikkeling. Hierbij kunt u denken aan graan en tarwe producten. Voldoende variatie en een mooie balans in voedingsstoffen zijn onmisbaar bij een goede groei en ontwikkeling.

De voeding voor baby’s van 8 maanden bestelt u bij Frootie eenvoudig online. Onze voedingsspecialisten werken dagelijks aan het ontwikkelen van nieuwe smakelijke recepten. U heeft dus altijd voldoende keuze uit gezonde en kant-en-klare babyvoeding. Ons team zorgt ervoor dat de door u geselecteerde baby hapjes maandelijks bij u thuis worden afgeleverd.

Zo kunt u uw 8 maanden oude baby elke dag van een verantwoorde maaltijd voorzien, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Het ervaren team van Frootie beantwoord ook graag uw vragen. Bijvoorbeeld als u wat extra ondersteuning of advies nodig heeft bij het verstrekken van baby hapjes. Als ervaringsdeskundigen helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om gezonde babyvoeding.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?