Babyhapjes voor een baby van 4 maanden

Bij Frootie bieden we een ruime keuze aan verse hapjes voor een baby van 4 maanden. Als ouder kunt u uw kindje dus direct kennis laten maken met de smaak van gezonde voeding. Voorbeelden hiervan zijn smakelijke hapjes van vers fruit of gezond geteelde groenten. Onze babyvoeding wordt met de grootste zorg en aandacht bereid. Als ouder bent u daardoor altijd zeker van de eerste hapjes voor uw baby van 4 maanden.

Kleine kindjes worden heel snel groot. In de eerste levensmaanden zijn ze alleen nog afhankelijk van fles of borstvoeding. Al na 4 maanden krijgen ze behoefte aan meer vast voedsel. In de eerste fase alleen nog als kleine hapjes. Natuurlijk wilt u daarin een zo verantwoord mogelijke keuze maken. Een goede basis is namelijk belangrijk voor een gezonde ontwikkeling.

Babyhapjes voor een baby van 4 maanden moeten dan ook verrijkt zijn met diverse essentiële voedingsstoffen. Bij voorkeur bouwstoffen uit verse groenten en fruit. Zo laat u uw kindje in zijn of haar eigen tempo wennen aan de structuur van gezonde voeding. Ook de smaak speelt daarbij een belangrijke rol. Door uw kindje al op jonge leeftijd kennis te laten maken met diverse smaken, kan het later makkelijker met het gezin mee eten.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Gezonde hapjes vanaf 4 maanden

Binnen het drukke gezinsleven is het niet altijd eenvoudig om zelf voor een gezond babyhapje te kunnen zorgen voor uw kindje van 4 maanden. Mee eten met het gezin is nog geen optie, waardoor het koken van een apart potje extra tijd in beslag neemt. Kant-en-klare voeding uit de winkel is daarbij niet altijd een gezonde keuze. Vaak bevatten deze babyhapjes allerlei toevoegingen zoals kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Onze voedingsspecialisten werken elke dag weer aan het verfijnen en ontwikkelen van gezonde voeding voor kindjes vanaf 4 maanden. De hapjes bevatten verse en gezond geteelde groenten waardoor vitaminen en bouwstoffen zoveel mogelijk behouden blijven. De babyvoeding is eenvoudig online te bestellen. Daarbij heeft u altijd de keuze uit een gevarieerd en regelmatig wisselend keuzemenu.

Babyhapjes 4 maanden

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst worden de maaltijden maandelijks bij u thuisbezorgd. Als ouder kunt u uw kindje van 4 maanden dus altijd voorzien van een smakelijk én vers hapje. De producten die wij gebruiken voor onze babyhapjes vanaf 4 maanden worden op verantwoorde wijze geteeld. Onze voeding bevat zowel producten uit eigen land, maar we verwerken ook wereldwijde ingrediënten.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?