Babyhapjes 5 maanden

Gezonde babyhapjes voor een kindje van 5 maanden

Het kunnen verzorgen van een gezond bordje is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Als u als ouder niet wilt kiezen voor een bewerkt babyhapje maar het wel graag makkelijk wilt houden, dat staat Frootie graag voor u klaar. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van verantwoorde babyvoeding voor kindjes vanaf 5 maanden.

Onze voedingsspecialisten werken dagelijks aan het combineren en uittesten van diverse lekkere smaken. Natuurlijk op basis van groenten en fruit die afkomstig is uit zowel het binnen- als buitenland. Zo leert uw baby van 5 maanden kennismaken met de smaak van gezond voedsel. Het draagt bij aan een solide en gezonde basis én bevat de voedings- en bouwstoffen die het kindje nodig heeft om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen.

Onze babyhapjes voor baby’s van 5 maanden bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Kiezen voor een verse, gezonde en makkelijke maaltijd voor uw baby wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Onze babyhapjes vanaf 5 maanden zijn eenvoudig te bestellen. Niet alleen voor uw baby van 5 maanden, maar natuurlijk ook voor kindjes tot en met een leeftijd van 3 jaar.

Babyhapjes vanaf 5 maanden met verse groenten en fruit

Verantwoorde babyhapjes zijn belangrijk voor de gezondheid van uw kindje. Ze zorgen voor een goede basis en dragen bij aan de groei en ontwikkeling. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar voeding voor een baby van 5 maanden. Onze maaltijden worden vers bereid met de best mogelijke ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan gezond geteelde groenten en fruit uit zowel binnen- als buitenland

Met onze babyhapjes vanaf 5 maanden bent u als ouder zeker van elk hapje dat uw kindje binnenkrijgt. De verse producten zorgen ervoor dat essentiële voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden blijven in onze babyvoeding. Gezonde voeding vanaf 5 maanden moet natuurlijk ook smakelijk zijn. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw kindje de smaak van gezonde voeding zoals groenten en fruit gaat waarderen.

We zorgen niet alleen voor de juiste samenstelling, maar natuurlijk ook voor een fijne structuur. Zo kunt u als ouder altijd de juiste keuze maken als het aankomt op babyvoeding. Ook als u door toedoen van een druk gezinsleven geen tijd heeft om zelf een gezond hapje te kunnen voorzetten. Babyvoeding uit een potje is weliswaar een makkelijke en snelle keuze, maar niet altijd de meest gezonde. Deze babyhapjes bevatten doorgaans veel suikers en zouten die niet bijdragen aan de gezondheid van uw baby van 5 maanden.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.