Gezonde babyhapjes voor een kindje van 5 maanden

Verantwoorde babyhapjes zijn belangrijk voor de gezondheid van uw kindje. Ze zorgen voor een goede basis en dragen bij aan de groei en ontwikkeling. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar voeding voor een baby van 5 maanden. Onze maaltijden worden vers bereid met de best mogelijke ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan gezond geteelde groenten en fruit uit zowel binnen- als buitenland.

Met onze babyhapjes vanaf 5 maanden bent u als ouder zeker van elk hapje dat uw kindje binnenkrijgt. De verse producten zorgen ervoor dat essentiële voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden blijven in onze babyvoeding. Gezonde voeding vanaf 5 maanden moet natuurlijk ook smakelijk zijn. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw kindje de smaak van gezonde voeding zoals groenten en fruit gaat waarderen.

We zorgen niet alleen voor de juiste samenstelling, maar natuurlijk ook voor een fijne structuur. Zo kunt u als ouder altijd de juiste keuze maken als het aankomt op babyvoeding. Ook als u door toedoen van een druk gezinsleven geen tijd heeft om zelf een gezond hapje te kunnen voorzetten. Babyvoeding uit een potje is weliswaar een makkelijke en snelle keuze, maar niet altijd de meest gezonde. Deze babyhapjes bevatten doorgaans veel suikers en zouten die niet bijdragen aan de gezondheid van uw baby van 5 maanden.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Babyhapjes vanaf 5 maanden met verse groenten en fruit

Het kunnen verzorgen van een gezond bordje is dus niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Als u als ouder niet wilt kiezen voor een bewerkt babyhapje maar het wel graag makkelijk wilt houden, dat staat Frootie graag voor u klaar. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van verantwoorde babyvoeding voor kindjes vanaf 5 maanden.

Onze voedingsspecialisten werken dagelijks aan het combineren en uittesten van diverse lekkere smaken. Natuurlijk op basis van groenten en fruit die afkomstig is uit zowel het binnen- als buitenland. Zo leert uw baby van 5 maanden kennismaken met de smaak van gezond voedsel. Het draagt bij aan een solide en gezonde basis én bevat de voedings- en bouwstoffen die het kindje nodig heeft om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen.

Babyhapjes 5 maanden

Onze babyhapjes voor baby’s van 5 maanden bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Kiezen voor een verse, gezonde en makkelijke maaltijd voor uw baby wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Onze babyhapjes vanaf 5 maanden zijn eenvoudig te bestellen. Niet alleen voor uw baby van 5 maanden, maar natuurlijk ook voor kindjes tot en met een leeftijd van 3 jaar.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?