Babyhapjes 6 maanden

Babyhapjes voor baby’s vanaf 6 maanden

Baby’s van 6 maanden oud kunnen nog niet met het gezin mee eten. Daarnaast heeft uw baby behoefte aan meerdere kleine hapjes per dag. Juist dan kan het lastig zijn als u zelf voor een smakelijk en verantwoord hapje moet zorgen. Een makkelijke maaltijd ligt dan weliswaar voor de hand, maar is zeker niet altijd de beste keuze. Babyvoeding uit potjes zijn namelijk bewerkt en houdbaar gemaakt.

Dat betekent dat essentiële voedingsstoffen zo goed als verloren zijn gegaan. Bij Frootie zorgen we er graag voor dat u als ouder wel een verantwoorde keuze kunt maken als het gaat om babyhapjes voor een baby van 6 maanden.
Onze babyvoeding wordt samengesteld van verse groenten en fruit. Uiteraard met de meeste zorg geteeld en op verantwoorde wijze verwerkt tot een smakelijk en gezond babyhapje.

Op deze manier bent u als ouder zeker van elk hapje dat u uw baby van 6 maanden geeft. Of dat nu gaat om een oefen hapje met fruit, of een kant-en-klare verse maaltijd met gezonde groenten. Met onze babyhapjes voor een baby van 6 maanden leert uw kindje een goede smaak ontwikkelen die later bijdraagt aan het aanhouden van een gezond eetpatroon.

Gezonde babyhapjes geven aan een kindje van 6 maanden

Als u op zoek bent naar gezonde babyhapjes voor een kindje van 6 maanden, dan staat Frootie graag voor u klaar. Al onze maaltijden worden vers gemaakt en met de allergrootste zorg bereid. Daarvoor gebruiken we alleen verantwoorde producten uit zowel het binnen- als buitenland. Zo voorziet u uw kindje niet alleen van de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft, maar krijgt uw baby ook de mogelijkheid om een goede smaak te kunnen ontwikkelen.

Het aanhouden van een gezond eetpatroon wordt op deze manier eenvoudiger. Babyhapjes voor een kindje van 6 maanden moeten lekker en smakelijk zijn. Vitaminen en mineralen moeten uiteraard zoveel mogelijk behouden blijven. Nu uw kindje niet meer alleen afhankelijk is van fles- of borstvoeding, wilt u als ouder natuurlijk een verantwoorde keuze kunnen maken.

Een kindje van 6 maanden leert steeds meer smaken kennen. Van diverse soorten fruit, groenten en peulvruchten. Hoewel u uw kleintje elke dag een gezond bordje wilt kunnen geven, neemt het zelf maken van babyhapjes voor een baby van 6 maanden behoorlijk wat tijd in beslag. Bij Frootie bestelt u daarom eenvoudig en snel vers bereide babyhapjes met hoogwaardige en verantwoorde ingrediënten.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.