Verse babyhapjes voor een kindje van 7 maanden

Via de website van Frootie bestelt u snel en eenvoudig gezonde en verse babyhapjes voor een baby van 7 maanden oud. Onze kant-en-klare maaltijden worden bereid met gezond geteelde groenten en fruit. De hapjes van Frootie worden samengesteld met wereldwijde producten, zodat uw kindje kennismaakt met zoveel mogelijk smaken. Omdat essentiële voedingsstoffen blijven behouden, kunt u uw baby altijd voorzien van de bouwstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling en groei.

De voedingsspecialisten van Frootie werken dagelijks aan het combineren van de lekkerste smaken en de meeste verantwoorden groenten en fruit. Zo ontstaan er lekkere hapjes voor kindjes van 7 maanden die ook nog eens vers en gezond zijn. Deze variatie met verschillende fruit- en groentesoorten zorgt ervoor dat uw kindje de smaak van gezonde maaltijden gaat waarderen.

Mee eten met het gezin wordt op deze manier een stuk eenvoudiger als ze wat ouder zijn. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar gezonde babyhapjes voor kindjes van 7 maanden oud. Al onze kant-en-klare maaltijden worden met zorg en liefde samengesteld. We zorgen er niet alleen voor dat de structuur van de maaltijden smakelijk is, maar we dragen ook zorg voor het behoud van vitaminen en mineralen.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Babyhapjes voor baby’s van 7 maanden online bestellen

Natuurlijk wilt u uw kindje als ouder elke dag van een lekker bordje eten kunnen voorzien. Of dat nu gaat om een hapje tussendoor of een avondmaaltijd. Door gebruik te maken van de verse babyvoeding van Frootie, geeft u uw kindje elke dag de basis die nodig is voor een goede groei en ontwikkeling. U bent er zeker van dat uw kindje de juiste combinatie van voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt.

Met babyvoeding in potjes is dit niet altijd haalbaar. Hoewel de maaltijden makkelijk zijn, zitten ze in veel gevallen vol met kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ze dragen niet bij aan de algehele gezondheid van uw baby. Onze babyvoeding is altijd vers en puur. Daarnaast is de structuur van het voedsel aangepast op de leeftijd van uw kindje.

Babyhapjes 7 maanden

Voor babyhapjes vanaf 7 maanden betekent dit dat de structuur van de maaltijden wat grover is. Uw baby kan voorzichtig gaan kauwen op zijn of haar eerste verse maaltijden. Bij Frootie bestelt u snel en eenvoudig verse en verantwoorde hapjes voor kindjes van 7 maanden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze verse babyvoeding maandelijks bij u thuis wordt bezorgd.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?