Kant-en-klare babyhapjes vanaf 8 maanden

De voedingsspecialisten van Frootie staan graag voor u klaar als u op zoek bent naar verse babyhapjes voor een kindje van 8 maanden. Onze verse maaltijden zijn eenvoudig online te bestellen. De hapjes van Frootie worden zorgvuldig uitgezocht, gecombineerd en geproduceerd. We besteden dan ook altijd veel aandacht aan het bereiden van onze gezonde en verantwoorde voeding.

Daarvoor maken we gebruik van gezonde groenten en fruit welke afkomstig is uit diverse windstreken. Dat betekent dat we niet alleen verantwoorde producten uit Nederland gebruiken, maar we stellen onze maaltijden ook samen op basis van wereldwijde producten. Zo bent u altijd zeker van de beste voeding voor kindjes van 8 maanden.

Kindjes krijgen vanaf deze leeftijd steeds meer behoefte aan het kauwen van voedsel. De structuur van de voeding zal dus wat grover zijn dan u gewend was van de babyvoeding die u eerder gaf. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van uw kindje. Doordat we onze maaltijd altijd afstemmen op de behoefte van uw baby van 8 maanden, bent u er zeker van dat u ze een gezonde en verantwoorde basis kunt meegegeven.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Babyvoeding bestellen

Door gebruik te maken van gevarieerde ingrediënten leert uw kindje ook de smaak van gezond voedsel kennen. Een eenzijdig eetpatroon op latere leeftijd kan op deze manier voorkomen worden. Onze smakelijke en uitgebalanceerde babyhapjes leveren ook een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van uw kindje. Ze bevatten alle vitaminen en mineralen die ze op deze leeftijd zo hard nodig hebben.

Zeker omdat uw kindje van 8 maanden steeds actiever en beweeglijker wordt. Daarbij zijn energie én de juiste bouwstoffen onmisbaar. Door gebruik te maken van de verse en gezonde babyhapjes van Frootie, voorziet u uw kindje altijd van datgene dat nodig is. Hierbij kunt u denken aan babyhapjes vanaf 8 maanden met 2 soorten groenten of verschillende fruit variaties.

Op deze manier kunt u uw kindje op elk moment van de dag van een smakelijke en verantwoorde maaltijd voorzien. Ook als u zelf geen tijd heeft om een gezonde maaltijd te bereiden. Babyhapjes online bestellen bij Frootie is dan een prima keuze. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de verse kant-en-klare maaltijden elke maand bij u thuis worden bezorgd. Zo hoeft u zich als ouder nooit meer zorgen te maken over een gezonde maaltijd voor uw kind.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?