Babyhapjes

Online gezonde babyhapjes bestellen

Een makkelijk te bereiden kant-en-klaar maaltijd is vaak ongezond en bevat veel onnodige en chemische toevoegingen. Als vanzelfsprekend draagt dit niet bij aan een gezonde basis voor uw baby of kindje. Zeker niet als u weet dat uw kindje juist de eerste 3 jaar van zijn of haar leven dagelijks groeit en ontwikkelt. De babyhapjes van Frootie bevatten alleen natuurlijke ingrediënten.

Naast gezonde groenten van eigen bodem, maken we ook gebruik van verantwoorde wereldwijde producten. Dit levert een positieve bijdrage aan de smaakontwikkeling van uw kindje. Onze babyhapjes worden met de meeste zorg bereid. Telkens weer zoekt ons team van voedingsspecialisten naar de juiste combinaties. We kunnen u dan ook een uitgebreid en gevarieerd keuze menu aanbieden als u online babyhapjes bestelt bij Frootie. Onze verse en gezonde maaltijden worden maandelijks bij u thuisbezorgd.

U hoeft zich als ouder dus geen zorgen meer te maken over het zelf bereiden van gezonde babyvoeding. Met de babyhapjes van Frootie voorziet u uw baby of kindje van de bouwstoffen die het nodig heeft. Door de ruime ervaring en expertise van ons team kunnen we u natuurlijk ook altijd voorzien van advies en persoonlijke ondersteuning.

Gezonde babyvoeding van Frootie

Babyhapjes moeten vooral gezond, lekker en verantwoord zijn. Bij Frootie bestelt u deze maaltijden voor uw baby eenvoudig online. We bieden een uitgebreid keuzemenu van gezonde babyvoeding voor kinderen van 4 maanden tot en met 3 jaar. Met de hapjes van Frootie kunt u uw baby of kind altijd van een verantwoorde en stabiele basis voorzien.

Babyhapjes moeten aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats moeten de ingrediënten vooral vers, gezond en verantwoord zijn. Dat betekent dat er bij voorkeur gezond geteelde groenten worden gebruikt voor het samenstellen van de recepten. Op deze manier blijven essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen behouden. Ook de smaak is van groot belang. Door uw baby of kindje al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de smaak van gezond eten, kunnen eetproblemen op latere leeftijd tot een minimum gereduceerd worden.

Smaak is dus van groot belang als het gaat om babyhapjes. Binnen het team van Frootie begrijpen we dat als geen ander. Als ervaringsdeskundigen weten we hoe belangrijk het is om te kunnen beschikken over gezonde en verantwoorde babyhapjes. Want, zeker in het drukke gezinsleven van nu heeft u als ouder niet altijd de tijd om zelf een gezonde maaltijd voor uw kind te kunnen maken.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.