Babyvoeding gezond en vers

Gezonde babyvoeding

Binnen het team van Frootie beschikking we over ervaren voedingsspecialisten. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van smakelijke en gezonde recepten. Ook is onze voeding gezond waarbij we gebruik maken van lekkere combinaties van verschillende groenten. Uw baby of kindje leert dus al op jonge leeftijd de smaak van gezond eten kennen.

Een eenzijdig of ongezond eetpatroon kan zo dus op latere leeftijd eenvoudig worden voorkomen. Via onze website bestelt u makkelijk de gewenste babyvoeding. Dit doet u aan de hand van een keuzemenu waarbij u de keuze heeft uit gevarieerde baby of groentehapjes. Onze gezonde babyvoeding is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden tot kinderen van 3 jaar.

Met de voeding van Frootie wordt uw kind voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn. Uiteraard bezorgen we de maaltijden maandelijks bij u thuis. U kunt uw kind dus elke dag van een gezonde maaltijd voorzien. Bij Frootie kunt u gezonde babyvoeding bestellen voor één of meerdere kinderen binnen het gezin. Op deze manier weet u als ouder altijd zeker dat uw kind gezonde en verantwoorde voeding binnenkrijgt.

Online gezonde voeding voor uw kind bestellen

Bij Frootie bestelt u online gezonde babyvoeding van hoge kwaliteit. Onze maaltijden voldoen aan de strengste eisen en worden op basis van kennis en ervaring samengesteld door voedingsspecialisten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de voeding de juiste voedingsstoffen, mineralen en vitaminen bevatten. Met Frootie kunt u uw baby elke dag van gezonde babyvoeding voorzien. Zo zorgt u voor een goede basis!

Babyhapjes of groente hapjes bevatten helaas nog veel te vaak onnodige ingrediënten. Vaak zijn dit zout, suiker of andere geur, kleur en smaakstoffen. Ze hebben niet alleen een negatieve invloed op de smaakontwikkeling van uw baby, maar voorzien uw kind ook niet van de bouwstoffen die het nodig heeft. Het is belangrijk om te zorgen dat kinderen deze bouwstoffen binnenkrijgen zodat zij op de juiste manier kunnen groeien en ontwikkelen.

Chemische toevoegingen kunnen verschillende allergische reacties veroorzaken. Ook kunnen er irritaties in het darmstelsel ontstaan. Met de gezonde babyvoeding van Frootie weet u zeker dat uw kindje in de juiste behoefte wordt voorzien. Onze maaltijden worden samengesteld op basis van wereldwijde producten welke gezond worden geteeld. Vitaminen en mineralen blijven op deze manier behouden.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.