Babyvoeding potjes

Babyhapjes maken of online bestellen

Bij Frootie besteld u uw verse en gezonde babyvoeding eenvoudig online. Zelf maken is dus niet meer nodig. Dat bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar met een babyhapje van Frootie voorziet u uw kindje als ouder ook altijd van een verantwoord hapje. Frootie werkt met een gedreven team van voeding specialisten. Elke dag werken zij aan het ontwikkelen van nieuwe recepten en smaken.

Onze babyhapjes maken we uitsluitend op basis van gezonde (en dus onbespoten) groentes. De vitaminen en mineralen blijven op deze manier behouden. Dat voorziet uw baby niet alleen van een goede start op het gebied van groei en ontwikkeling, maar laat het kindje ook wennen aan diverse smaken. Zo wordt het op latere leeftijd veel makkelijker om uw kindje een gezonde maaltijd voor te schotelen.

Als u geen tijd wilt verspillen aan zelf hapjes maken, dan bestelt u de babyvoeding eenvoudig online. Natuurlijk heeft u daarbij de keuze uit een gevarieerd menu van diverse hapjes. De voeding wordt maandelijks bij u thuisbezorgd. Extra tijd vrijmaken voor het zelf maken van babyvoeding is dus niet meer nodig. Met Frootie heeft u altijd een gezond en smakelijk hapje binnen handbereik. Ook voor advies en begeleiding bij de eerste babyhapjes staan we graag voor u klaar.

Babyvoeding maken van verse groenten

Babyhapjes maken doet u natuurlijk met de beste én meest verantwoorde ingrediënten. U wilt uw kindje immers niet laten wennen aan onnatuurlijke geur, kleur en smaakstoffen. Zelf voeding maken of online bestellen garandeert uw baby van een gezonde en stabiele basis. De voedingsspecialisten van Frootie begrijpen dat als geen ander. Ook als u zelf geen tijd heeft om gezond eten voor uw kind te maken staan we voor u klaar.

De eerste hapjes van uw baby bestaan meestal uit een fruit of groentehapje. U kunt ze kant-en-klaar kopen in de supermarkt, maar babyhapjes kunt u ook zelf maken of online bestellen bij Frootie. Babyvoeding uit de supermarkt is in veel gevallen niet vers. Daarnaast kunnen ze behoorlijk wat toevoegingen bevatten waardoor de voedingswaarde van deze voeding flink omlaag gaat.

Als ouder kunt u ervoor kiezen om zelf babyhapjes te maken van verse groenten. Toch is dit niet altijd de beste optie. Het maken van een gezonde en gevarieerde maaltijd voor baby’s vergt tijd. Tijd waar het u binnen het drukke gezinsleven vaak aan ontbreekt. Daarnaast bevatten zelfgemaakte babyhapjes behoorlijk wat verse ingrediënten waardoor een klein hapje al snel behoorlijk prijzig kan worden.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.