Beste babyvoeding

Babyvoeding in potjes of een vers babyhapje

Bij Frootie heeft u altijd de keuze uit diverse verse kant-en-klaar maaltijden voor baby’s van de hoogste kwaliteit. Dagelijks zijn onze voedingsspecialisten bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten en de lekkerste smaakcombinaties. Op deze manier kunt u uw baby al op jonge leeftijd kennis laten maken met de pure smaken van groenten en fruit. Kiezen voor ongezonde babyvoeding in potjes is dan ook niet meer nodig. Via de website bestelt u eenvoudig de maaltijden die u wenst.

Dit kan voeding voor baby’s zijn met fruit, maar ook hapjes voor baby’s van 4 tot 8 maanden met verschillende soorten groenten. De producten die we verwerken in onze babyvoeding zijn vers en gezond geteeld. Ze zijn niet bespoten en bevatten van nature de essentiële voedingsstoffen die uw kindje nodig heeft om op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. Al u niet voor babyvoeding in potjes wilt kiezen, laat u onze verse maaltijd snel en makkelijk thuisbezorgen.

Dat doen we maandelijks, zodat u uw kindje elke dag van een smakelijke maaltijd kunt voorzien. Of dat nu gaat om babyvoeding met verse groente, of een oefenhapjes met fruit. Als u verse voeding verkiest boven voeding in potjes, dan weet u zeker dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Ook kunt u bij Frootie altijd rekenen op waardevolle adviezen en ondersteuning. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over de eerste hapjes van uw baby.

Verse kant-en-klaar maaltijden voor uw baby

Babyvoeding in potjes is niet altijd een gezonde keuze. Vaak wordt dit soort voeding gekozen als makkelijke maaltijd. Mede omdat voeding in potjes kant-en-klare maaltijden zijn. Helaas laten deze babyhapjes vaak wel te wensen over als het aankomt op verantwoorde voeding die bijdraagt aan de gezondheid van uw kindje. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. In plaats van babyvoeding in potjes, kiest u bij ons voor verse maaltijden die direct klaar zijn voor gebruik.

Onze maaltijden worden samengesteld en bereid met gezonde groenten en fruit. Ze zijn geschikt voor baby’s van 4 maanden tot en met kinderen van 3 jaar. Zo weet u als ouder zeker dat u ze van de bouwstoffen voorziet die ze nodig hebben om op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. Babyvoeding in potjes wordt industrieel gemaakt. Om de voeding ook lang houdbaar te kunnen maken, worden er diverse geur, kleur en smaakstoffen toegevoegd aan het product.

Deze stoffen kunnen een allergische reactie veroorzaken bij uw kindje. Daarnaast gaan veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen verloren tijdens het bereidingsproces. Iets wat juist niet de bedoeling is bij gezonde voeding.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.