De beste voeding voor uw baby of kind

Natuurlijk wilt u als ouder niets aan het toeval overlaten als het aankomt op de gezondheid van uw baby of kind. Uw kindje voorzien van de beste babyvoeding vormt een stabiele basis. Goede babyvoeding moet vers, onbespoten en gezond zijn. Gelukkig weten we bij Frootie heel goed waar de beste babyvoeding aan moet kunnen voldoen. Bij ons bestelt u dan ook eenvoudig verse en gezonde hapjes voor zowel baby’s als kinderen.

Een goede basis begint bij gezonde voeding. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Verse voeding bevat alle bouw- en voedingsstoffen die ze nodig hebben om te kunnen groeien en ontwikkelen. In de praktijk valt het binnen een druk gezinsleven niet altijd mee om ze dagelijks te kunnen voorzien van een verantwoorde maaltijd.

Terwijl u als ouder weet dat een snel hapje niet altijd de juiste keuze is. Kiezen voor de beste babyvoeding voor uw kindje is dus niet altijd vanzelfsprekend. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Binnen ons team werken we dagelijks aan het ontwikkelen van nieuwe recepten. De maaltijden en hapjes bevatten een uitgebalanceerde selectie van gezonde en biologisch geteelde groenten. Zo maakt u altijd een bewuste keuze.

Beste babyvoeding online bestellen

Binnen ons keuzemenu kiest u eenvoudig uit de meest smakelijke en gezonde baby hapjes en maaltijden. Frootie zorgt ervoor dat deze wekelijks bij u thuis worden bezorgd. Zo kunt u uw baby of kindje elke dag van de week van een lekker hapje voorzien. Doordat onze babyvoeding geen kunstmatige toevoegingen bevat, bent u zeker van elk hapje dat u uw kindje geeft. Vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen blijven behouden.

Daarnaast maakt uw baby of kind al op jonge leeftijd kennis met de smaak van gezonde babyvoeding. Door het proeven van diverse soorten groenten en fruit, ontwikkelt het kindje een goede smaak. Verantwoord en gevarieerd eten op latere leeftijd wordt daardoor een stuk eenvoudiger. Binnen het team van Frootie beschikken we over veel ervaring en expertise. Naast het leveren van de beste babyvoeding, staan we ook graag voor u klaar als u begeleiding nodig heeft bij de eerste hapjes van uw baby.

Beste babyvoeding

Bijvoorbeeld door het geven van adviezen en handige tips. Ook als het gezinsleven wat drukker is dan normaal, kunt u uw kindje een gezonde en voedzame maaltijd voorzetten. Voor een makkelijke maaltijd die toch gezond is, hoeft u geen uren meer in de keuken te staan. Doordat we alleen werken met verse producten, bent u zeker van elk hapje dat u uw baby geeft.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik u helpen?