Babyvoeding in potjes of een vers babyhapje

Babyvoeding in potjes is niet altijd een gezonde keuze. Vaak wordt dit soort voeding gekozen als makkelijke maaltijd. Mede omdat voeding in potjes kant-en-klare maaltijden zijn. Helaas laten deze babyhapjes vaak wel te wensen over als het aankomt op verantwoorde voeding die bijdraagt aan de gezondheid van uw kindje. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. In plaats van babyvoeding in potjes, kiest u bij ons voor verse maaltijden die direct klaar zijn voor gebruik.

Onze maaltijden worden samengesteld en bereid met gezonde groenten en fruit. Ze zijn geschikt voor baby’s van 4 maanden tot en met kinderen van 3 jaar. Zo weet u als ouder zeker dat u ze van de bouwstoffen voorziet die ze nodig hebben om op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. Babyvoeding in potjes wordt industrieel gemaakt. Om de voeding ook lang houdbaar te kunnen maken, worden er diverse geur, kleur en smaakstoffen toegevoegd aan het product.

Deze stoffen kunnen een allergische reactie veroorzaken bij uw kindje. Daarnaast gaan veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen verloren tijdens het bereidingsproces. Iets wat juist niet de bedoeling is bij gezonde voeding.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verse kant-en-klaar maaltijden voor uw baby

Bij Frootie heeft u altijd de keuze uit diverse verse kant-en-klaar maaltijden voor baby’s van de hoogste kwaliteit. Dagelijks zijn onze voedingsspecialisten bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten en de lekkerste smaakcombinaties. Op deze manier kunt u uw baby al op jonge leeftijd kennis laten maken met de pure smaken van groenten en fruit. Kiezen voor ongezonde babyvoeding in potjes is dan ook niet meer nodig. Via de website bestelt u eenvoudig de maaltijden die u wenst.

Dit kan voeding voor baby’s zijn met fruit, maar ook hapjes voor baby’s van 4 tot 8 maanden met verschillende soorten groenten. De producten die we verwerken in onze babyvoeding zijn vers en gezond geteeld. Ze zijn niet bespoten en bevatten van nature de essentiële voedingsstoffen die uw kindje nodig heeft om op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. Al u niet voor babyvoeding in potjes wilt kiezen, laat u onze verse maaltijd snel en makkelijk thuisbezorgen.

beste babyvoeding

Dat doen we maandelijks, zodat u uw kindje elke dag van een smakelijke maaltijd kunt voorzien. Of dat nu gaat om babyvoeding met verse groente, of een oefenhapje met fruit. Als u verse voeding verkiest boven voeding in potjes, dan weet u zeker dat alle voedingstoffen behouden blijven. Ook kunt u bij Frootie altijd rekenen op waardevolle adviezen en ondersteuning. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over de eerste hapjes van uw baby.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?