Biologische babyvoeding van Frootie

Bij Frootie bestelt u online gezonde en biologische babyvoeding van hoge kwaliteit. Onze maaltijden voldoen aan de strengste eisen en worden op basis van kennis en ervaring samengesteld door voedingsspecialisten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de voeding de juiste voedingsstoffen, mineralen en vitaminen bevatten. Met Frootie kunt u uw baby elke dag van biologische babyvoeding voorzien. Zo zorgt u voor een goede basis!

Babyhapjes of groente hapjes bevatten helaas nog veel te vaak onnodige ingrediënten. Vaak zijn dit zout, suiker of andere geur, kleur en smaakstoffen. Ze hebben niet alleen een negatieve invloed op de smaakontwikkeling van uw baby, maar voorzien uw kind ook niet van de bouwstoffen die het nodig heeft. Het is belangrijk om te zorgen dat kinderen deze bouwstoffen binnenkrijgen zodat zij op de juiste manier kunnen groeien en ontwikkelen.

Chemische toevoegingen kunnen verschillende allergische reacties veroorzaken. Ook kunnen er irritaties in het darmstelsel ontstaan. Met de biologische babyvoeding van Frootie weet u zeker dat uw kindje in de juiste behoefte wordt voorzien. Onze maaltijden worden samengesteld op basis van wereldwijde producten welke biologisch worden geteeld. Vitaminen en mineralen blijven op deze manier behouden.

Online biologische voeding voor uw kind bestellen

Binnen het team van Frootie beschikking we over ervaren voedingsspecialisten. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van smakelijke en gezonde recepten. Ook is onze voeding biologisch waarbij we gebruik maken van lekkere combinaties van verschillende groenten. Uw baby of kindje leert dus al op jonge leeftijd de smaak van gezond eten kennen.

Een eenzijdig of ongezond eetpatroon kan zo dus op latere leeftijd eenvoudig worden voorkomen. Via onze website bestelt u makkelijk de gewenste babyvoeding. Dit doet u aan de hand van een keuzemenu waarbij u de keuze heeft uit gevarieerde baby of groentehapjes. Onze biologische babyvoeding is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden tot kinderen van 3 jaar.

Biologische babyvoeding

Met de voeding van Frootie wordt uw kind voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn. Uiteraard bezorgen we de maaltijden wekelijks bij u thuis. U kunt uw kind dus elke dag van een gezonde maaltijd voorzien. Bij Frootie kunt u biologische babyvoeding bestellen voor één of meerdere kinderen binnen het gezin. Op deze manier weet u als ouder altijd zeker dat uw kind gezonde en verantwoorde voeding binnenkrijgt.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik u helpen?