Eerste hapjes verse groenten voor uw baby

Zowel voor u als ouder als de baby zelf zijn de eerste hapjes een spannend moment. Uw kleintje stapt over van melk op vaste voeding, wat betekent dat de ontwikkeling en de groei van het kindje nu écht van start gaat. Natuurlijk wilt u als ouder de juiste keuzes maken als het gaat om uw baby en de eerste hapjes die daarbij horen. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Bij ons bestelt u dan ook eenvoudig een gezond en verantwoord babyhapje van gezonde groenten.

De eerste hapjes van een baby zijn belangrijk. Daarbij draait het niet alleen om een goede ontwikkeling op basis van essentiële voedingsstoffen, maar natuurlijk ook om de smaakontwikkeling van de baby. Des te eerder het kindje kennis maakt met de smaak van verse maaltijden, des te makkelijker wordt het om later een gevarieerd en verantwoord eetpatroon te kunnen blijven hanteren.

Natuurlijk heeft u altijd ouder niet altijd de tijd om zelf een gezond babyhapje klaar te kunnen maken. Dit vereist niet alleen veel tijd, maar ook kennis van de juiste ingrediënten. Een kant-en-klare maaltijd kopen in de supermarkt is makkelijk, maar niet altijd een gezonde keuze.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Gezonde maaltijd voor baby’s

Maaltijden die geschikt zijn voor baby’s eerste hapjes zijn vaak niet vers en bevatten bovendien verschillende kunstmatige stoffen. Natuurlijk wilt u uw kindje niet aan deze smaak laten wennen. Daarnaast leveren deze maaltijden in veel gevallen geen essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en groei van uw baby. Bij Frootie besteden we veel aandacht aan het samenstellen en bereiden van onze babyhapjes.

Daarvoor worden uitsluitend verse en gezond geteelde groenten gebruikt. Onze voedingsspecialisten zijn elke dag weer bezig met het vernieuwen en doorontwikkelen van onze recepten. Zo weet u zeker dat u uw baby van gezonde eerste hapjes kunt voorzien. Onze baby maaltijden besteld u eenvoudig online. U laat de babyhapjes thuisbezorgen wanneer u dat uitkomt. Door onze ruime ervaring voorzien we u desgewenst ook van advies en begeleiding bij de eerste hapjes van uw baby.

Eerste baby hapjes

Onze gezonde babyvoeding sluit aan bij een verantwoord eetpatroon en geeft uw kindje de basis die het nodig heeft. Daarnaast wordt de smaak van de baby op de juiste manier ontwikkelt, en maakt hij of zij op jonge leeftijd al kennis met de smaak van verse groente. Als u uw baby gezonde eerste hapjes wilt geven staat Frootie dan ook graag voor u klaar.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?