Eerste hapjes baby 4 maanden

Eerste hapjes voor een baby van 4 maanden

Met een druk gezinsleven is het niet altijd eenvoudig om snel een verantwoorde maaltijd op tafel te kunnen zetten. Dat geldt ook voor de eerste hapjes voor uw baby van 4 maanden oud. Toch is pure én verse voeding van groot belang. Het voorziet de baby van de bouwstoffen en voedingsstoffen die het nodig heeft om op de juiste manier op te groeien.

Daarnaast is het goed om het kindje al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de smaak van verse groenten. Een verantwoord eetpatroon kan op deze manier ook op latere leeftijd eenvoudiger worden aangehouden. Bij Frootie maken we dagelijks verse maaltijden voor uw baby die geschikt zijn als eerste hapjes. Onze specialisten gebruiken daarvoor de beste gezond geteelde ingrediënten.

De eerste hapjes voor de baby van Frootie zijn daardoor niet alleen gevarieerd en vers, maar ook nog eens bijzonder lekker en smakelijk. Uiteraard zonder chemische toevoegingen. De eerste hapjes voor een baby van 4 maanden bestelt u eenvoudig online. Frootie bezorgd ze vervolgens bij u thuis wanneer u dat uitkomt. Daarbij heeft u altijd de keuze uit een gevarieerd, verantwoord én uitgebreid keuze menu.

Gezonde voeding voor een baby online bestellen

De eerste hapjes voor een baby van 4 maanden moeten bij voorkeur gezond, vers én smakelijk zijn. Zo kan er een goede basis worden gelegd in de groei en ontwikkeling van uw kleintje. De voedingsspecialisten van Frootie weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Bij ons bestelt u dan ook eenvoudig verse maaltijden die geschikt zijn voor de eerste hapjes voor een baby van 4 maanden. Als uw kindje een aantal maanden oud is, gaat het geleidelijk over van melk naar vaste voeding.

In eerste instantie zal dit vooral uit kleine hapjes op basis van fruit en groente bestaan. De babyvoeding die te koop is in de supermarkt, voldoet mogelijk niet altijd aan uw wensen. Want zeker als het om de gezondheid en ontwikkeling van uw baby gaat, laat u liever niets aan het toeval over. De kant-en-klare supermarkt maaltijden bevatten vaak veel chemische toevoegingen.

Hierbij kunt u denken aan geur, smaak en kleurstoffen, maar ook houdbaarheidsmiddelen zijn een veel toegevoegde stof. Verse en verantwoorde maaltijden voor baby’s en kinderen zijn moeilijk te vinden. Bij Frootie bent u daarom aan het juiste adres. De eerste hapjes voor een baby van 4 maanden worden bij ons altijd vers gemaakt op basis van gezonde groenten.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.