Gezond eten voor een kind van 1 jaar

Eten voor een kind van 1 jaar moet aan bepaalde eisen kunnen voldoen. Verse en gezond geteelde groenten en fruit moeten de basis van elke maaltijd zijn. Zo weet u namelijk zeker dat uw kindje van 12 maanden voldoende voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt die essentieel zijn voor een goede groei en ontwikkeling. Daarnaast moet zout, rauw vlees, vis, melk en ei zoveel mogelijk vermeden worden.

Hierin kunnen zich stoffen en bacteriën bevinden die schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind van 1 jaar. Eten voor een kind van 1 jaar bestaat doorgaans uit ontbijt, lunch en een warme maaltijd. Ook tussendoortjes mogen gegeven worden. Bijvoorbeeld een bakje met vers fruit. Eten voor een kind van 1 jaar moet uiteraard ook voldoende gevarieerd zijn.

Zo leert uw peuter van 12 maanden de smaak van gezonde voeding herkennen en waarderen. Het samenstellen van een goed dagmenu is niet altijd eenvoudig. Zeker niet omdat kindjes op deze leeftijd een eigen mening en wil ontwikkelen. Als de maaltijden niet afwisselend genoeg zijn, kunnen er eetproblemen ontstaan die de groei van uw 1-jarige kind op een negatieve manier kunnen beïnvloeden. Het zelf samenstellen en bereiden van verse maaltijden kost dus behoorlijk wat tijd en energie.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Vers eten voor een kind online bestellen

Op de website van Frootie heeft u altijd een ruime keuze uit gezond en verantwoord eten voor een kind van 12 maanden oud. Ook als u even geen tijd heeft om voldoende aandacht aan een maaltijd te besteden, bent u met onze kant-en-klare voeding zeker van een gezond hapje. Dagelijks zijn onze voedingsspecialisten bezig met het samenstellen van smakelijke hapjes die voldoende essentiële voedingsstoffen bevatten.

Zeker op deze leeftijd is dat van groot belang. Onze menu’s worden bereid met verse producten uit het binnen- en buitenland. Op deze manier bevat elke maaltijd de bouwstoffen die uw kindje van 1 jaar nodig heeft. De gevarieerde menu’s dragen tevens bij aan een goede smaakontwikkeling. Daardoor kan er ook op latere leeftijd eenvoudig een gezond eetpatroon worden gehanteerd.

Eten kind 1 jaar

Via de website van Frootie bestelt u eenvoudig gezond en kant-en-klaar eten voor een kind van 1 jaar. Onze maaltijden worden dagelijks vers en met de grootste zorg bereid. We zorgen ervoor dat de door u gekozen maaltijden maandelijks bij u thuis worden bezorgd. Desgewenst voorzien we u daarbij ook graag van een goed advies over eten voor een kind van 1 jaar.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?