Gezonde babyvoeding

Gezonde babyvoeding van Frootie

De eerste hapjes van de baby zijn van groot belang voor een gezonde basis. Niet alleen voor baby’s maar voor kinderen van alle leeftijden is dit erg belangrijk. Omdat we bij Frootie alleen werken met gezonde groenten en verantwoorde producten, blijven vitaminen, mineralen en voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Zo bent u er als ouder altijd zeker van dat uw kleintje de bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Zo kan uw kind op de juiste manier ontwikkelen en groeien.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om gezonde voeding voor uw baby of kind. De maaltijden van Frootie bestelt u altijd eenvoudig online. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het gevarieerde menu, worden de maaltijden maandelijks bij u thuisbezorgd. Zo kunt u uw kind altijd van een gezonde maaltijd voorzien, ook als u niet de beschikking heeft over voldoende tijd.

Op de website maakt u snel een keuze tussen diverse soorten gezonde voeding voor kinderen van verschillende leeftijden. Omdat we onze recepten steeds weer blijven veranderen en door ontwikkelen, kunt u uw baby of kindje al op jonge leeftijd kennis laten maken met de verschillende smaken van gezond eten.

Online gezonde voeding bestellen voor uw kind

Gezonde babyvoeding is natuurlijk in de eerste plaats vers. Daarnaast bevat het gezonde groenten met de juiste voedingsstoffen én is het vol van smaak. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Onze maaltijden worden dan ook uitsluitend gemaakt van verse ingrediënten zonder chemische toevoegingen. De gezonde voeding voor uw kind laten wij vervolgens eenvoudig bij u thuisbezorgen.

Natuurlijk wilt u als ouder niets aan het toeval overlaten als het aankomt op de gezondheid van uw kind. Dit begint met het verzorgen van een gezonde maaltijd. Toch is daar in het drukke gezinsleven niet altijd tijd voor. Het bereiden van een gezond hapje voor de baby neemt veel tijd in beslag die u niet altijd heeft. Als er dan gekozen wordt voor een snelle maaltijd, dan is dit vaak een wat ongezondere keuze.

Bij Frootie kunt u gezonde voeding voor uw kind bestellen waarbij u zeker kunt zijn van kwaliteit. Wij staan namelijk bekend om onze gezonde babyvoeding welke wordt samengesteld door onze voedingsspecialisten. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van onze recepten, zodat we u telkens weer kunnen voorzien van een gevarieerd menu van gezonde babyvoeding. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar verse en gezonde maaltijden voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot en met 3 jaar.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.