Gezonde babyvoeding van Frootie

Gezonde babyvoeding is natuurlijk in de eerste plaats vers. Daarnaast bevat het biologische groenten met de juiste voedingsstoffen én is het vol van smaak. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Onze maaltijden worden dan ook uitsluitend gemaakt van verse ingrediënten zonder chemische toevoegingen. De gezonde voeding voor uw kind laten wij vervolgens eenvoudig bij u thuisbezorgen.

Natuurlijk wilt u als ouder niets aan het toeval overlaten als het aankomt op de gezondheid van uw baby of kind. Dit begint met het voortzetten van een gezonde maaltijd. Toch is daar in het drukke gezinsleven niet altijd tijd voor. Het bereiden van een gezond hapje voor de baby neemt veel tijd in beslag die u niet altijd heeft. Als er dan gekozen wordt voor een snelle maaltijd, dan is dit vaak een wat ongezondere keuze.

Bij Frootie kunt u gezonde voeding voor uw kind bestellen waarbij u zeker kunt zijn van kwaliteit. Wij staan namelijk bekend om onze gezonde babyvoeding welke wordt samengesteld door onze voedingsspecialisten. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van onze recepten, zodat we u telkens weer kunnen voorzien van een gevarieerd menu van gezonde babyvoeding. Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar verse en gezonde maaltijden voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot en met 3 jaar.

Online gezonde voeding bestellen voor uw kind

De eerste hapjes van de baby zijn van groot belang voor een gezonde basis. Niet alleen voor baby’s maar voor kinderen van alle leeftijden is dit erg belangrijk. Omdat we bij Frootie alleen werken met biologische groenten en verantwoorde producten, blijven vitaminen, mineralen en voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Zo bent u er als ouder altijd zeker van dat uw kleintje de bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Zo kan uw kind op de juiste manier ontwikkelen en groeien.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om gezonde voeding voor uw baby of kind. De maaltijden van Frootie bestelt u altijd eenvoudig online. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het gevarieerde menu, worden de maaltijden wekelijks bij u thuisbezorgd. Zo kunt u uw kind altijd van een gezonde maaltijd voorzien, ook als u niet de beschikking heeft over voldoende tijd.

Gezonde babyvoeding

Op de website maakt u snel een keuze tussen diverse soorten gezonde voeding voor kinderen van verschillende leeftijden. Omdat we onze recepten steeds weer blijven veranderen en doorontwikkelen, kunt u uw baby of kindje al op jonge leeftijd kennis laten maken met de verschillende smaken van gezond eten.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?