Groentehapje voor een baby van 4 maanden

Met een gezond groentehapje geeft u uw baby van 4 maanden de basis die het nodig heeft. Bij Frootie bestelt u eenvoudig verse en gezonde groentehapjes voor baby’s en kleine kinderen van 4 maanden tot en met 3 jaar. Zo weet u zeker dat uw kind de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om op een gezonde en verantwoorde manier op te kunnen groeien. Het geven van een groentehapje aan een baby van 4 maanden is een mijlpaal.

Uw kleintje is niet langer afhankelijk van melk, maar gaat zijn of haar smaak ontwikkelen door het proeven van allerlei andere smaken. Door direct te beginnen met het verstrekken van verse maaltijden wordt de smaakontwikkeling op de juiste manier beïnvloedt. Dit heeft voordelen voor het aanhouden van een bewuste en gezonde levensstijl op latere leeftijd. Bij Frootie zorgen we er altijd voor dat een groentehapje voor een baby van 4 maanden de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bevat.

We werken dan ook uitsluitend met gezond geteelde groenten die niet bewerkt zijn. Binnen Frootie werken we met een deskundig en ervaren team van voedingsspecialisten. Zij weten als geen ander waar gezonde babyvoeding aan moet kunnen voldoen. De recepten voor onze groentehapjes worden met de meeste zorg en liefde samengesteld.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Gezonde voeding voor uw baby van 4 maanden

Omdat we bij Frootie altijd in de weer zijn met het ontwikkelen van onze recepten, kunt u uw kleintje altijd van de voeding voorzien die nodig is voor een stabiele basis. De groentehapjes zijn makkelijk online te bestellen, en worden geleverd op basis van een maandelijkse bezorging. Dat betekent dat u elke dag van de week een gezond groentehapje voor een baby van 4 maanden tot uw beschikking heeft.

Reguliere babyvoeding voldoet niet altijd aan de strenge eisen die u als ouder stelt. Ongewild krijgt uw kindje geur, kleur en smaakstoffen binnen die niet bijdragen aan een goede groei en ontwikkeling. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Wij zorgen voor gevarieerde groentehapjes die daarbij ook smakelijk én verantwoord zijn. Ze bevatten de juiste combinatie van verse ingrediënten, vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen.

Groentehapje 4 maanden

Een groentehapje voor een baby van 4 maanden bestelt u makkelijk via de website. Daar heeft u de keuze uit een gevarieerd menu, waardoor u zelf een gezond weekmenu voor uw kleintje kunt samenstellen. Dit bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar geeft u ook de zekerheid van een gezonde basis voor uw opgroeiende kindje.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?