Groentehapje voor de baby

Groentehapjes voor baby’s zijn voor het kindje vaak de eerste kennismaking met vast voedsel. Als ouders wilt u zeker op het gebied van voeding niets aan het toeval overlaten. Groentehapjes voor baby’s moeten dan ook niet alleen lekker van smaak zijn, maar ook de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten. Deze bouwstoffen zorgen ervoor dat uw kindje gezond en sterk op kan groeien.

Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u online een vers en gezond groentehapje voor uw baby wilt bestellen. Bij Frootie weten we als geen ander hoe belangrijk gezonde babyvoeding is. Voor het kindje, maar ook zeker voor u als als ouder. U wilt immers alleen het beste voor uw kleintje. Gezonde en verse voeding draagt bij aan een sterke basis. Kant-en-klare babyvoeding uit de supermarkt voldoet dan in de meeste gevallen niet aan de eisen

Zelf babyhapjes maken neemt veel tijd in beslag. Zeker binnen het drukke gezinsleven is dat niet altijd haalbaar. Frootie werkt met een team van ervaren specialisten. Onze voeding wordt dan ook dagelijks onderworpen aan nieuwe samenstellingen en ontwikkelingen. Zo kunnen we uw kindje van de juiste voeding voorzien.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verse groentehapjes voor baby’s zonder kunstmatige toevoegingen

Ook als het gaat om groentehapjes voor baby’s bent u met Frootie altijd zeker van een vers en verantwoord hapje zonder kunstmatige toevoegingen. Voorbeelden daarvan zijn geur, kleur en smaakstoffen, maar ook E-nummers worden dikwijls teruggevonden in babyvoeding uit de supermarkt. Bij Frootie produceren we onze groentehapjes op basis van verse én gezond geteelde groenten.

We zorgen voor de juiste samenstellingen waardoor de smaak van de pure ingrediënten goed tot zijn recht komt. Met een vers groentehapje voor de baby wordt het kindje niet alleen voorzien van essentiële voedingsstoffen, maar kunnen de vitale functies van het lichaam ook op de juiste manier ontwikkelen. Door het groentehapje, went uw baby al op jonge leeftijd aan de smaak van verse groente. Dit eetpatroon kan dus ook op latere leeftijd op een eenvoudige manier worden aangehouden.

Groentehapje baby

Een groentehapje voor de baby online bestellen is heel makkelijk. Via de website van Frootie maakt u snel en makkelijk een keuze uit een gevarieerd menu. Na uw bestelling zorgt Frootie voor een maandelijkse bezorging. Zo heeft u elke dag van de week de beschikking over een verantwoord groentehapje voor de baby. Ook als u verse maaltijden voor oudere kinderen online wilt bestellen doet u dat snel en gemakkelijk bij Frootie.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?