Groente hapjes op gezonde basis voor de baby

Met de groentehapjes van Frootie voorziet u uw kleintje in zijn of haar belangrijkste behoefte. De gezonde babyvoeding van Frootie wordt gemaakt van verse en gezonde groenten met een hoog gehalte aan essentiële bouwstoffen en voedingsstoffen. Dit geeft u als ouder de zekerheid dat u uw baby of kind van de vitaminen en mineralen voorziet die het nodig heeft tijdens het groeiproces.

De groentehapjes van Frootie bestelt u ook nog eens eenvoudig online. Het hanteren van een gezond en verantwoord eetpatroon is belangrijk. Het voorziet ons van de voedingsstoffen die we nodig hebben om ons lichaam gezond te kunnen houden. Gezond eten bestaat in de meeste gevallen uit maaltijden met voldoende variatie en verse groenten. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Juist dan is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met het leggen van een stabiele basis.

Met de hapjes van Frootie is dat mogelijk. Dus ook als u geen tijd of mogelijkheden heeft om zelf gevarieerde en verse babyvoeding te maken kunt u uw kindje voorzien van een voedzame maaltijd. Onze groentehapjes bestaan enkel en alleen uit gezonde groenten die afkomstig zijn van gezonde teelt. Deze ingrediënten zijn dus niet in aanraking geweest met chemische bestrijdingsmiddelen.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verse groentehapjes voor baby’s online bestellen

Doordat onze voeding met de meeste zorg en liefde worden bereid, blijven smaak, vitaminen en mineralen behouden. Als ouder bent u dus zeker van elke hap. Door uw kindje al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de smaak van verschillende soorten groenten, kan het ook op latere leeftijd verantwoord en gezond blijven eten.

Daarnaast weet u zeker dat u uw baby van de juiste bouwstoffen en essentiële voedingsstoffen voorziet. Dit is nodig voor een goede ontwikkeling, maar ook om de groei op de juiste manier te kunnen stimuleren. Daarnaast draagt de gezonde voeding van Frootie bij aan een sterk immuun- en afweersysteem van het kindje. Groentehapjes online bestellen werkt bij Frootie heel eenvoudig.

Via onze website maakt u snel een keuze uit een uitgebreid keuzemenu van hapjes. Dit kan voor een baby van 4 maanden zijn, maar we bieden ook diverse gezonde babyvoeding aan voor baby’s van 6 maanden oud. Het team van Frootie zorgt ervoor dat de maaltijden maandelijks bij u worden bezorgt. Natuurlijk kunt u naast groentehapjes voor de baby ook andere verse en verantwoorde maaltijden voor kinderen tot 3 jaar bestellen bij Frootie.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?