Hapjes baby 4 maanden

Hapjes voor een baby van 4 maanden

Bij Frootie bestelt u eenvoudig en snel vers eten voor een baby van 4 maanden. Vanaf deze tijd mag uw kindje gaan wennen aan vast voedsel. Dit kan een fruithapje zijn, maar natuurlijk ook een verantwoord en smakelijk groentehapje. Bij Frootie gebruiken we daarvoor gezond geteelde groenten. Niet alleen afkomstig uit Nederland, maar in onze verse maaltijden voor kinderen verwerken we ook producten van over de hele wereld.

Dit komt de smaakontwikkeling van uw kindje ten goede. Voeding voor uw baby van 4 maanden bestelt u eenvoudig online. We bieden u daarbij altijd een ruim keuze menu van smakelijke maaltijden. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u voor babyvoeding met fruit of groente kiest. Via onze website kunt u zelfs maaltijden voor meer kinderen bestellen.

Zo hoeft u zich als ouder geen zorgen te maken over de voeding van uw kinderen. Ook als het een periode wat drukker is, zet u ze met het grootste gemak een gezond bordje eten voor. De hapjes voor uw baby van 4 maanden worden vervolgens maandelijks bij u thuisbezorgd. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het geven van hapjes aan een baby van 4 maanden staan de voedingsspecialisten van Frootie voor u klaar.

Gezonde en gevarieerde voeding voor een baby

Bij Frootie bieden we een ruime keuze aan verse voeding voor een baby van 4 maanden. Als ouder kunt u uw kindje dus direct kennis laten maken met de smaak van gezonde voeding. Voorbeelden hiervan zijn smakelijke hapjes van vers fruit of gezond geteelde groenten. Onze babyvoeding wordt met de grootste zorg en aandacht bereid. Als ouder bent u daardoor altijd zeker van de eerste hapjes voor uw baby van 4 maanden.

Uw kindje groeit snel. Dat betekent dat het niet langer afhankelijk is van fles- of borstvoeding. Vanaf 4 maanden kunt u beginnen met het geven van vast voedsel. Dit kan prima worden gegeven in combinatie met bijvoorbeeld flesvoeding. Zo laat u uw baby langzaam wennen aan de smaak én de verfijnde structuur van vast voedsel. Natuurlijk wilt u dit als ouder op een verantwoorde manier kunnen doen.

Een goede basis zorgt ervoor dat het kindje op latere leeftijd makkelijker eet, omdat het de smaak van gezond voedsel al kent. Het geven van verse voeding aan een baby van 4 maanden is natuurlijk ook belangrijk voor een goede ontwikkeling. De babyvoeding van Frootie wordt daarom vers verwerkt. Onze verse voeding zit daarom vol met essentiële voedingsstoffen en bouwstoffen.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.