Hapjes voor een baby van 5 maanden

Online hapjes bestellen voor een baby van 5 maanden oud doet u bij Frootie heel eenvoudig. We bieden u altijd een ruime en gevarieerde keuze uit diverse verse maaltijden voor kindjes van 5 maanden. Zo weet u als ouder zeker dat u ze de best mogelijke basis geeft als het aankomt op groei en ontwikkeling. Als uw kindje 5 maanden oud is, dan krijgt het steeds meer behoefte aan het eten van vast voedsel.

Het spijsverteringskanaal van uw kindje is klaar voor de volgende stap. Toch valt dit als ouder niet altijd mee. Zeker niet als u uw baby van 5 maanden graag van gezonde, verse en verantwoorde maaltijden wilt voorzien. Zelf babyvoeding maken neemt veel tijd in beslag. Tijd die er niet altijd is in een druk gezinsleven. Met de babyhapjes van Frootie kunt u uw baby wel voorzien van een gevarieerde en smakelijke maaltijd.

Onze hapjes voor baby’s zijn eenvoudig online te bestellen, waarna ze maandelijks bij u thuis worden bezorgd. U kunt uw baby dus op elke dag van de week van een gezond hapje voorzien. Voeding moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats werken we bij Frootie alleen met gezonde groenten en fruit uit zowel het binnen- als buitenland.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verse voeding voor een baby 

De ingrediënten worden met de meeste zorg verwerkt in onze verse maaltijden voor kinderen. Bouwstoffen, mineralen en essentiële voedingsstoffen blijven daardoor behouden. U kunt uw kindje van 5 maanden dus niet alleen voorzien van een smakelijk hapje, maar bent er op deze manier ook zeker van dat uw kindje de juiste stoffen binnenkrijgt. Uiteraard maken we bij Frootie geen gebruik van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Onze pure babyhapjes laten uw kindje al op jonge leeftijd kennismaken met de smaak van gezond eten. Op deze manier zal het later makkelijker mee kunnen eten met de maaltijden van het gezin. Verse hapjes voor een baby van 5 maanden worden ook wel als oefenhapjes gezien. Uw baby leert niet alleen langzaam wennen aan de smaak van vast eten in plaats van melk, maar proeft ook andere texturen.

Hapjes baby 5 maanden

Het is belangrijk om uw kleintje hier vroeg genoeg kennis mee te laten maken. Zo voorkomt u eetproblemen door een slechte smaakontwikkeling op latere leeftijd. De voedingsspecialisten van Frootie staan tevens voor u klaar met hulp en ondersteuning. Bijvoorbeeld als u niet precies weet wanneer u met hapjes voor een baby van 5 maanden moet beginnen.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?