Gezonde hapjes voor een baby van 6 maanden

Frootie is dé specialist op het gebied van gezonde en verantwoorde hapjes voor een baby van 6 maanden. Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten en fruit, die met de meeste zorg geteeld, geoogst en verwerkt worden. Uiteraard op een gezond verantwoorde wijze. Zo weet u als ouder zeker dat u uw kleintje van de beste voeding kunt voorzien, ook als de tijd te wensen overlaat.

Onze gezonde hapjes voor een baby van 6 maanden bestelt u makkelijk en snel online via onze webshop. Als uw kindje een half jaar is, dan is het niet alleen meer afhankelijk van flesvoeding of borstvoeding. Misschien heeft u uw baby van 4 of 5 maanden zelfs al een keer kennis laten maken met een fruit of groentehapje.

In deze fase spreken we vaak nog over oefenhapjes. Het kindje moet niet alleen wennen aan de smaak van de voeding ten opzichte van melk, maar ook de structuur van het eten is anders. Babyvoeding voor deze leeftijd wordt dus veelal gemaakt van één soort groente of fruit. Het kindje kan op deze manier langzaam wennen aan nieuwe smaken. Ook de structuur is voor deze oefenhapjes vaak wat fijner.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Hapjes voor een baby online bestellen

Bij Frootie zijn we gespecialiseerd in gezonde en verse babyvoeding. Ook als u hapjes voor een baby van 6 maanden wilt bestellen staan we voor u klaar. Bij ons maakt u altijd snel een keuze uit diverse gevarieerde maaltijden. Uiteraard bereid met verse producten die zowel wereldwijd als in Nederland worden verbouwd. Op deze manier maakt uw baby van 6 maanden kennis met zoveel mogelijk smaken en leert het de smaak van gezond eten op een latere leeftijd meer waarderen.

Omdat al onze producten vers worden bereid blijven voedingsstoffen optimaal behouden. U geeft uw kleintje dus altijd een uitstekende basis mee. Hapjes voor een baby van 6 maanden zijn vaak een combinatie van 2 of 3 soorten groenten en fruit. Uw kindje leert dus steeds meer smaken proeven en waarderen. Daarnaast bent u er als ouder zeker van dat de baby alle nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Hapjes baby 6 maanden

Daar hoeft u zelf geen uren voor in de keuken te staan. Met de voeding van Frootie zet u ze elke dag een smakelijk hapje voor. Kiezen voor een snelle en vaak ongezonde maaltijd uit een potje is dus niet meer nodig.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?