Hapjes baby 6 maanden

Gezonde hapjes voor een baby van 6 maanden

Bij Frootie zijn we gespecialiseerd in gezonde en verse babyvoeding. Ook als u hapjes voor een baby van 6 maanden wilt bestellen staan we voor u klaar. Bij ons maakt u altijd snel een keuze uit diverse gevarieerde maaltijden. Uiteraard bereid met verse producten die zowel wereldwijd als in Nederland worden verbouwd. Op deze manier maakt uw baby van 6 maanden kennis met zoveel mogelijk smaken en leert het de smaak van gezond eten op een latere leeftijd meer waarderen.

Omdat al onze producten vers worden bereid blijven voedingsstoffen optimaal behouden. U geeft uw kleintje dus altijd een uitstekende basis mee. Hapjes voor een baby van 6 maanden zijn vaak een combinatie van 2 of 3 soorten groenten en fruit. Uw kindje leert dus steeds meer smaken proeven en waarderen. Daarnaast bent u er als ouder zeker van dat de baby alle nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Daar hoeft u zelf geen uren voor in de keuken te staan. Met de voeding van Frootie zet u ze elke dag een smakelijk hapje voor. Kiezen voor een snelle en vaak ongezonde maaltijd uit een potje is dus niet meer nodig.

Verse voeding voor een baby

Online hapjes bestellen voor een baby van 5 maanden oud doet u bij Frootie heel eenvoudig. We bieden u altijd een ruime en gevarieerde keuze uit diverse verse maaltijden voor kindjes van 5 maanden. Zo weet u als ouder zeker dat u ze de best mogelijke basis geeft als het aankomt op groei en ontwikkeling. Als uw kindje 5 maanden oud is, dan krijgt het steeds meer behoefte aan het eten van vast voedsel.

Het spijsverteringskanaal van uw kindje is klaar voor de volgende stap. Toch valt dit als ouder niet altijd mee. Zeker niet als u uw baby van 5 maanden graag van gezonde, verse en verantwoorde maaltijden wilt voorzien. Zelf babyvoeding maken neemt veel tijd in beslag. Tijd die er niet altijd is in een druk gezinsleven. Met de babyhapjes van Frootie kunt u uw baby wel voorzien van een gevarieerde en smakelijke maaltijd.

Onze hapjes voor baby’s zijn eenvoudig online te bestellen, waarna ze maandelijks bij u thuis worden bezorgd. U kunt uw baby dus op elke dag van de week van een gezond hapje voorzien. Voeding moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats werken we bij Frootie alleen met gezonde groenten en fruit uit zowel het binnen- als buitenland.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.