Hapjes baby 7 maanden

Smakelijke hapjes voor een baby van 7 maanden

Door uw kindje al op jonge leeftijd te laten wennen aan de verschillende smaken, kan het op latere leeftijd eenvoudiger mee eten met het gezin. De voeding van Frootie is daarom ook altijd gevarieerd. Deze lekkere combinaties zijn niet alleen vers, maar ook gezond. Dat betekent dat er geen chemische middelen zijn gebruikt tijdens de oogst.

Onze maaltijden worden vers verwerkt waardoor alle goede eigenschappen van gezond voedsel behouden blijven. Zeker voor uw kindje van 7 maanden is dat van groot belang. Niets staat een goede groei en ontwikkeling dus nog in de weg. Hapjes voor een baby van 7 maanden bestelt u bij Frootie eenvoudig online. Dat kan voor een aantal dagen, maar door ons gevarieerde keuze menu stelt u ook eenvoudig maaltijden voor de hele week samen.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat ze maandelijks bij u thuis worden bezorgd. U hoeft dus nooit meer te kiezen voor een ongezonde maaltijd als u even niet over de tijd beschikt die u zou wensen. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het geven van onze hapjes voor een baby van 7 maanden staan we voor u klaar.

Hapjes met groente

Hapjes voor een baby van 7 maanden moeten niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Door voldoende te variëren met diverse groentesoorten en fruit, leert uw kindje de smaak van verse en verantwoorde maaltijden waarderen. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Onze verse hapjes voor een baby van 7 maanden worden dan ook met de grootste zorg en liefde geselecteerd en bereid.

Daarbij wordt er gelet op voedingswaarden, smaakcombinaties en essentiële voedingsstoffen. Op deze manier kunt u uw kindje op elke dag van de week voorzien van een verse én smakelijke maaltijd vol vitaminen en mineralen. Een baby van 7 maanden is al eventjes gewend aan het eten van vast voedsel. Tot nu toe heeft u uw kindje wellicht alleen enkele smaken laten proeven. 

Nu uw kindje ruim een half jaar is geweest, krijgt het steeds meer behoefte aan het ontdekken van nieuwe smaken en structuren. De hapjes mogen dus ook wat grover zijn zodat het kindje kan beginnen met kauwen. Zelf babyvoeding maken is niet altijd makkelijk. In de meeste gevallen neemt het veel tijd in beslag, iets waar u niet altijd over kunt beschikken binnen het gezin. Bij Frootie bestelt u daarom snel en makkelijk de meest verse babyhapjes voor kindjes van 7 maanden.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.