Smakelijke hapjes voor een baby van 7 maanden

Hapjes voor een baby van 7 maanden moeten niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Door voldoende te variëren met diverse groentesoorten en fruit, leert uw kindje de smaak van verse en verantwoorde maaltijden waarderen. Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Onze verse hapjes voor een baby van 7 maanden worden dan ook met de grootste zorg en liefde geselecteerd en bereid.

Daarbij wordt er gelet op voedingswaarden, smaakcombinaties en essentiële voedingsstoffen. Op deze manier kunt u uw kindje op elke dag van de week voorzien van een verse én smakelijke maaltijd vol vitaminen en mineralen. Een baby van 7 maanden is al eventjes gewend aan het eten van vast voedsel. Tot nu toe heeft u uw kindje wellicht alleen enkele smaken laten proeven. 

Nu uw kindje ruim een half jaar is geweest, krijgt het steeds meer behoefte aan het ontdekken van nieuwe smaken en structuren. De hapjes mogen dus ook wat grover zijn zodat het kindje kan beginnen met kauwen. Zelf babyvoeding maken is niet altijd makkelijk. In de meeste gevallen neemt het veel tijd in beslag, iets waar u niet altijd over kunt beschikken binnen het gezin. Bij Frootie bestelt u daarom snel en makkelijk de meest verse babyhapjes voor kindjes van 7 maanden.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Hapjes met groente 

Door uw kindje al op jonge leeftijd te laten wennen aan de verschillende smaken, kan het op latere leeftijd eenvoudiger mee eten met het gezin. De voeding van Frootie is daarom ook altijd gevarieerd. Deze lekkere combinaties zijn niet alleen vers, maar ook gezond. Dat betekent dat er geen chemische middelen zijn gebruikt tijdens de oogst.

Onze maaltijden worden vers verwerkt waardoor alle goede eigenschappen van gezond voedsel behouden blijven. Zeker voor uw kindje van 7 maanden is dat van groot belang. Niets staat een goede groei en ontwikkeling dus nog in de weg. Hapjes voor een baby van 7 maanden bestelt u bij Frootie eenvoudig online. Dat kan voor een aantal dagen, maar door ons gevarieerde keuze menu stelt u ook eenvoudig maaltijden voor de hele week samen.

Hapjes baby 7 maanden

Natuurlijk zorgen we ervoor dat ze maandelijks bij u thuis worden bezorgd. U hoeft dus nooit meer te kiezen voor een ongezonde maaltijd als u even niet over de tijd beschikt die u zou wensen. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het geven van onze hapjes voor een baby van 7 maanden staan we voor u klaar.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?