Smakelijke hapjes voor een baby van 8 maanden

Hapjes voor een baby van 8 maanden beginnen steeds meer op een echte maaltijd te lijken. Hoewel ze nog gedoseerd en fijn van structuur zijn, leert het kindje wel met steeds meer smaken en geuren kennismaken. Dat is nodig, want op deze manier kan het kind op latere leeftijd makkelijker een gezond eetpatroon aannemen. Gezonde Voeding voor een baby van 8 maanden draagt natuurlijk ook bij aan het welzijn van het kindje.

Omdat de producten gezond zijn en vers worden verwerkt, blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Deze zijn essentieel om een goede groei en ontwikkeling te kunnen waarborgen. Met de verse hapjes voor een baby van 8 maanden van Frootie, laat u als ouder dus niets aan het toeval over als het gaat om een gezonde basis.

Vanaf een leeftijd van 4 maanden gaat uw baby kennismaken met zogenaamde oefenhapjes. Ze kunnen bestaan uit gepureerd fruit of groente. Vaak wordt daarvoor maar één groentesoort per keer gegeven. Het kindje leert op deze manier de smaak herkennen en waarderen. Vanaf 7 maanden wordt het tijd voor variatie. De babyhapjes kunnen dan bestaan uit bijvoorbeeld twee groentesoorten of gemengd fruit.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Hapjes voor een baby van 8 maanden online bestellen

Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u online hapjes voor een baby wilt bestellen. Al onze babyvoeding wordt door de voedingsspecialisten van Frootie geselecteerd en geproduceerd. Het bereiden van onze babyhapjes gebeurd met de grootste zorg en aandacht. Uiteraard alleen met gezonde en verse groenten en fruit. Deze zijn niet alleen afkomstig uit Nederland, maar we werken ook met wereldwijde producten.

Uw baby van 8 maanden leert op deze manier kennismaken met nog meer smaken. Hapjes voor een baby van 8 maanden zijn meestal goed voor één hoofdmaaltijd. Uw kindje kan dus op een verantwoorde manier mee eten als de rest van het gezin ook aan tafel zit. Zelf babyvoeding bereiden is niet altijd eenvoudig. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag. Als ouder wilt u toch kiezen voor een gezonde en verse maaltijd. Online hapjes voor een baby van 8 maanden bestellen bij Frootie is dan een prima keuze.

Hapjes baby 8 maanden

De maaltijden worden maandelijks bij u thuisbezorgd. Dat betekent dat u uw kindje op elke dag van de week een gevarieerd en smakelijk bordje kunt voorzetten. Naast het bestellen en laten bezorgen van babyvoeding staan we ook graag voor u klaar als u hulp of advies nodig heeft bij de eerste hapjes.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?