Hapjes baby 8 maanden

Smakelijke hapjes voor een baby van 8 maanden

Bij Frootie staan we dan ook graag voor u klaar als u online hapjes voor een baby wilt bestellen. Al onze babyvoeding wordt door de voedingsspecialisten van Frootie geselecteerd en geproduceerd. Het bereiden van onze babyhapjes gebeurd met de grootste zorg en aandacht. Uiteraard alleen met gezonde en verse groenten en fruit. Deze zijn niet alleen afkomstig uit Nederland, maar we werken ook met wereldwijde producten.

Uw baby van 8 maanden leert op deze manier kennismaken met nog meer smaken. Hapjes voor een baby van 8 maanden zijn meestal goed voor één hoofdmaaltijd. Uw kindje kan dus op een verantwoorde manier mee eten als de rest van het gezin ook aan tafel zit. Zelf babyvoeding bereiden is niet altijd eenvoudig. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag. Als ouder wilt u toch kiezen voor een gezonde en verse maaltijd. Online hapjes voor een baby van 8 maanden bestellen bij Frootie is dan een prima keuze.

De maaltijden worden maandelijks bij u thuisbezorgd. Dat betekent dat u uw kindje op elke dag van de week een gevarieerd en smakelijk bordje kunt voorzetten. Naast het bestellen en laten bezorgen van babyvoeding staan we ook graag voor u klaar als u hulp of advies nodig heeft bij de eerste hapjes.

Hapjes voor een baby van 8 maanden online bestellen

Hapjes voor een baby van 8 maanden beginnen steeds meer op een echte maaltijd te lijken. Hoewel ze nog gedoseerd en fijn van structuur zijn, leert het kindje wel met steeds meer smaken en geuren kennismaken. Dat is nodig, want op deze manier kan het kind op latere leeftijd makkelijker een gezond eetpatroon aannemen. Gezonde Voeding voor een baby van 8 maanden draagt natuurlijk ook bij aan het welzijn van het kindje.

Omdat de producten gezond zijn en vers worden verwerkt, blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Deze zijn essentieel om een goede groei en ontwikkeling te kunnen waarborgen. Met de verse hapjes voor een baby van 8 maanden van Frootie, laat u als ouder dus niets aan het toeval over als het gaat om een gezonde basis.

Vanaf een leeftijd van 4 maanden gaat uw baby kennismaken met zogenaamde oefenhapjes. Ze kunnen bestaan uit gepureerd fruit of groente. Vaak wordt daarvoor maar één groentesoort per keer gegeven. Het kindje leert op deze manier de smaak herkennen en waarderen. Vanaf 7 maanden wordt het tijd voor variatie. De babyhapjes kunnen dan bestaan uit bijvoorbeeld twee groentesoorten of gemengd fruit.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.