Gezonde hapjes voor uw baby

Goede en verantwoorde voeding is erg belangrijk voor uw kindje. Bij Frootie bestelt u eenvoudig en snel diverse soorten gezonde hapjes voor uw baby. Onze smakelijke maaltijden worden vers gemaakt van gezond geteelde groenten en fruit. Daarbij maken we ook gebruik van wereldwijde producten. Op deze manier geeft u uw kindje de vitaminen en mineralen die nodig zijn om te kunnen groeien.

Daarnaast zorgt de babyvoeding van Frootie ervoor dat de smaak op de juiste manier wordt ontwikkelt, wat gezond eten op latere leeftijd makkelijker maakt. Met onze smakelijke babyvoeding geeft u uw kindje de best mogelijke basis. De eerste vaste hapjes van uw kindje zijn best spannend. Daarbij wilt u natuurlijk wel de juiste keuze kunnen maken. Niet alleen qua smaak, maar zeker ook als het aankomt op toevoegingen. Want, gezonde babyvoeding is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.

Zeker niet als het om babyhapjes uit een potje gaat. In veel gevallen worden deze hapjes voor de baby flink bewerkt voordat ze klaar zijn om gegeten te worden. Essentiële voedingsstoffen en vitaminen gaan daarbij verloren. Daarnaast wordt er in veel gevallen ook suiker en zout toegevoegd om de smaak van de babyvoeding aangenamer te maken.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Vers en gevarieerd eten voor de baby

Frootie gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor haar gezonde babyvoeding. Want, de voeding van uw baby moeten niet alleen gezond, maar ook smaakvol zijn. Hierbij kunt u denken aan verse maaltijden van lekkere groenten, maar ook aan fruit. Het aanleren van een gezond eetpatroon wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Het aanbod van kant-en-klare babymaaltijden is in de supermarkt vaak beperkt.

Daarnaast is deze voeding lang houdbaar en dus niet vers. Binnen een druk gezinsleven valt het dus niet altijd mee om kinderen van een vers bordje eten te kunnen voorzien. Zelf verantwoorde babyvoeding bereiden neemt daarnaast veel tijd in beslag. Kiezen voor een makkelijke, maar vaak ongezonde maaltijd ligt dan voor de hand. Vanaf nu is dat niet meer nodig. Onze voeding voor baby’s is geschikt voor kindjes van 4 maanden tot en met 3 jaar.

Hapjes baby

Zo geeft u ze de best mogelijke basis mee als het aankomt op ontwikkeling en groei. Bij Frootie maken we de hapjes voor de baby altijd vers van gezond gekweekte groenten en fruit. Ook maken we gebruik van lekkere wereldwijde producten die we verwerken tot een smakelijke maaltijd. Gezonde voeding voor de baby bestel je snel en eenvoudig online waarna ze maandelijks worden thuisbezorgd.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?