1. Home
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Het verhaal van Frootie

Het verhaal van Frootie

Er waren eens twee moeders en vier kinderen…

In een magisch hectisch leven. Het was vrijdag, ze hadden ‘s ochtend de ochtendspits overleefd en haasten zich om de kinderen af te zetten bij het kinderdagverblijf om vervolgens op tijd op het werk te zijn. Aan het einde van de dag van werk naar het kinderdagverblijf, weer naar huis om eindelijk met manlief te genieten van een wijntje en wat lekkers op de bank!
En plots ontwaakten beide moeders weer uit hun sprookje. ‘’O nee.. want wat moeten de kinderen dan eten? Want een verse kant-en-klare maaltijd, die gezond is, lekker is én geen conserveringsmiddelen bevat, die is er niet!’’

En zo werd Frootie geboren! Wij zijn Elvia en Wania: twee hardwerkende moeders die naast een druk huishouden en werkleven het beste voor onze kinderen willen. Maar zeg nou eerlijk, waar vind je tegenwoordig een lekkere, verse én gezonde maaltijd voor je kind? En een potje kopen met inhoud die ouder is dan onze eigen kinderen zagen we niet zo zitten.

Hier moesten we wat mee! Na maanden onderzoek te hebben gedaan, zijn we Frootie gestart. Baby en peuter voeding, vers ingevroren bij u thuisbezorgd. Wij zijn van mening dat wanneer je kleintjes al vanaf de eerste hap nieuwsgierig maakt en een verse maaltijd voorschotelt, ze van jongs af aan leren hoe lekker gezond eten is. Dit maakt het ook weer makkelijker om later gezond te blijven eten.

Wij waren er al snel over uit dat het vegetarische gerechten moesten worden. Plantaardige producten die bijdragen aan een goede basis voor jouw kindje. En ja, ook in onze vegetarische maaltijden zit alles wat je kindje nodig heeft. Vleesvervangers zorgen er voor dat je kindje alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft, een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld peulvruchten. In peulvruchten zitten onder andere veel eiwitten, vezels en ijzer.

Dus naast ons hectisch, maar zeker magisch leven (gezegend met gezonde kinderen) zorgen wij ervoor dat onze maaltijden de beste ingrediënten bevatten voor jouw kleintje. Laten we samen de volgende generatie de juiste basis geven!

Liefs,
Elvia en Wania

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?