Frootie - Zeker over iedere hap | Informatie Over Frootie

Het verhaal van Frootie

De drijvende kracht achter het Frootie concept wordt gevormd door twee jonge moeders, Wania en Elvia. Net zoals bij veel jonge ouders is het combineren van een baan en een rijk gezinsleven iets dat niet altijd vanzelfsprekend is.

Wanneer je aan het eind van de dag met je kindje of kinderen thuiskomt, zelf nog moet eten en eigenlijk aan een beetje rust en quality time toe bent, moet je eerst nog in de keuken staan. Je wilt je kindje per slot van rekening een gezonde maaltijd voorzetten en niet, zoals de dames zelf zeggen, “voeding uit een potje dat ouder is dan je eigen kind”!

Groot gelijk, maar waar haal je verse kindervoeding die net zo goed is als zelf gemaakt?

Het Frootie concept

 

Na lang onderzoek kwamen Wania en Elvia tot de conclusie dat die verse kindervoeding er simpelweg niet is. Voor beide dames waren er daarna nog maar twee opties: of ze moesten zich neerleggen bij het gemis aan verse voeding, of zelf aan de slag gaan…

Het werd de laatste optie en vol enthousiasme ontwikkelden zij het Frootie concept, waarbij ze de focus hadden liggen op verse groenten, lekkere gerechten, behoud van voedingswaarde, bestelgemak en gebruiksgemak. Eigenlijk niet verwonderlijk, zo hebben Wania en Elvia het zelf ook graag.

Frootie is inmiddels voor veel jonge ouders een fijne manier om hun kindje precies dat te geven waar het kind behoefte aan heeft en zelf tijd over te houden voor andere dingen. Ideaal voor stellen met drukke banen, of alleenstaande moeders of vaders die toch al met tijdgebrek te kampen hebben.

Frootie maakt van elke maaltijd een feestje!

Van de Frootie familie

 • 5 star review  Wij zijn heel blij met Frootie. Ze hebben ons goed begeleidt met de eerste hapjes van onze zoon. De eerste maandbox waren allemaal enkele groenten en daarna enkele en gemixte groenten. Ze hadden mij ook gebeld om te vragen hoe het ging. Dat vond ik heel fijn want de eerste hapjes vond ik erg spannend. Mijn zoon krijgt nu inmiddels al gemixte groenten en vind het heel fijn dat Frootie mee groeit met onze zoon.

  thumb Be YourStar Tekencoaching
  8/27/2020
 • 5 star review  Super blij met Frootie. Gevarieerd, lekker en gezond. Onze kinderen vinden het heerlijk en ik hoef niet in de keuken te staan. Perfect voor een sneller maaltijd. Ze bezorgen en geven aan wanneer ze er zijn. Echt een aanrader.

  thumb drielingmoeder sientje
  8/28/2020
 • 5 star review  Verse gerechten die met liefde zijn gemaakt! Mijn dochter van 8,5 maanden lijkt alle maaltijden lekker te vinden en de structuur van het eten wordt aangepast op leeftijd. Box iets aan de prijzige kant maar wel fijn dat als je geen tijd hebt om te koken er een verse maaltijd voor je kind klaar staat.

  thumb Jennifer van Cauter
  2/12/2021
 • 5 star review  Inmiddels 3x een box besteld en ga zeker vaker bestellen! Een keer telefonisch contact gehad met een van de eigenaressen, super lieve vrouw die mij goed heeft geholpen met mijn vragen en keuzes. Nogmaals bedankt daarvoor! En tot de volgende keer weer! Lieve groetjes van Cynny & kleine Emilia

  thumb cynny V
  8/25/2020
 • 5 star review  Super! Van dag 1 geniet ons zoontje van de maaltijden van Frootie. Ze zijn erg flexibel als er eventueel aanpassingen gemaakt moeten worden in het menu als je kindje iets echt niet lust. Vriendelijke medewerkers, wij zijn vaste klant. Ga zo door!

  thumb Gabrielle Soplanit
  11/30/2020
 • 5 star review  Frootie is echt een aanrader! Super handig met kinderen. Je kindje eet automatisch gevarieerd en het is super lekker allemaal! Kortom: 5 sterren meer dan waard.

  thumb Sophie van der Knaap
  8/27/2020
 • 5 star review  Goed en vers eten! Ons zoontje vindt het eten heerlijk.

  thumb Laura L
  11/30/2020
 • 5 star review  Heerlijk en gezond! Mijn dochtertje is er dol op🥰❤️

  thumb Cheverny Zondervan
  1/16/2021
 • 5 star review  Smaakvolle gevarieerde maaltijden voor mijn zoontje van 17 maanden. Hij vindt het heerlijk! Ideaal voor ons op drukke dagen om toch op tijd een gezonde maaltijd voor hem te hebben. Een box is prijzig, maar de kwaliteit is erg goed.

  thumb Britt Kappenberg
  1/19/2021
 • 5 star review  Dit is echt zo lekker makkelijk! Mijn zoontje vindt tot nu toe echt alles lekker, gelukkig! Verder vind ik de pakketten altijd netjes en goed verpakt. Ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.

  thumb Anneloes Ouwerkerk
  8/28/2020

Bestel een sample box of bestel je gewenste maaltijdbox een maand vooruit. Bekijk de mogelijkheden in onze shop.

Maaltijdbox
4-6 maanden

Maaltijdbox
7-11 maanden

Maaltijdbox
12+ maanden

×

Hoi!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@frootie.nl.

×