Frootie - Zeker over iedere hap | Informatie Over Frootie

Het verhaal van Frootie

De drijvende kracht achter het Frootie concept wordt gevormd door twee jonge moeders, Wania en Elvia. Net zoals bij veel jonge ouders is het combineren van een baan en een rijk gezinsleven iets dat niet altijd vanzelfsprekend is.

Wanneer je aan het eind van de dag met je kindje of kinderen thuiskomt, zelf nog moet eten en eigenlijk aan een beetje rust en quality time toe bent, moet je eerst nog in de keuken staan. Je wilt je kindje per slot van rekening een gezonde maaltijd voorzetten en niet, zoals de dames zelf zeggen, “voeding uit een potje dat ouder is dan je eigen kind”!

Groot gelijk, maar waar haal je verse kindervoeding die net zo goed is als zelf gemaakt?

Het Frootie concept

 

Na lang onderzoek kwamen Wania en Elvia tot de conclusie dat die verse kindervoeding er simpelweg niet is. Voor beide dames waren er daarna nog maar twee opties: of ze moesten zich neerleggen bij het gemis aan verse voeding, of zelf aan de slag gaan…

Het werd de laatste optie en vol enthousiasme ontwikkelden zij het Frootie concept, waarbij ze de focus hadden liggen op verse groenten, lekkere gerechten, behoud van voedingswaarde, bestelgemak en gebruiksgemak. Eigenlijk niet verwonderlijk, zo hebben Wania en Elvia het zelf ook graag.

Frootie is inmiddels voor veel jonge ouders een fijne manier om hun kindje precies dat te geven waar het kind behoefte aan heeft en zelf tijd over te houden voor andere dingen. Ideaal voor stellen met drukke banen, of alleenstaande moeders of vaders die toch al met tijdgebrek te kampen hebben.

Frootie maakt van elke maaltijd een feestje!

Van de Frootie familie

 • 5 star review  Heerlijk en gezond! Mijn dochtertje is er dol op🥰❤️

  thumb Cheverny Zondervan
  1/16/2021
 • 5 star review  Super service en heerlijk gevarieerd eten (beetje exotisch, Hollands en Italiaans). Er worden echt heerlijke en gezonde maaltijden gemaakt door Frootie voor de kleine zonder toevoegingen van zout, suiker en vlees! Mijn dochter is er gek op! Ik raad dit echt aan ipv potjes uit de supermarkt. Het is prijzig, maar het is het echt wel waard! Als ik vragen heb via de whatsapp is de terugkoppeling ook supersnel. Gewoon top!!

  thumb Intiq Wawa
  4/22/2021
 • 5 star review  Ben super blij met Frootie!! Iedere maand weer een lekker box met maaltijden! Wij zijn benieuwd wat de volgende maand brengt!

  thumb Randy van Goor
  6/22/2021
 • 5 star review  Frootie is echt een aanrader! Super handig met kinderen. Je kindje eet automatisch gevarieerd en het is super lekker allemaal! Kortom: 5 sterren meer dan waard.

  thumb Sophie van der Knaap
  8/27/2020
 • 5 star review  Dit is echt zo lekker makkelijk! Mijn zoontje vindt tot nu toe echt alles lekker, gelukkig! Verder vind ik de pakketten altijd netjes en goed verpakt. Ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.

  thumb Anneloes Ouwerkerk
  8/28/2020
 • 5 star review  Wij zijn heel blij met Frootie. Ze hebben ons goed begeleidt met de eerste hapjes van onze zoon. De eerste maandbox waren allemaal enkele groenten en daarna enkele en gemixte groenten. Ze hadden mij ook gebeld om te vragen hoe het ging. Dat vond ik heel fijn want de eerste hapjes vond ik erg spannend. Mijn zoon krijgt nu inmiddels al gemixte groenten en vind het heel fijn dat Frootie mee groeit met onze zoon.

  thumb Be YourStar Tekencoaching
  8/27/2020
 • 5 star review  Heel tevreden over Frootie! 😃 Mijn dochter smult ervan en wij kunnen daardoor soms ook wat eten wat zij dan nog niet mag. Ideaal dus, elke maand bezorgen ze de maaltijden en ik krijg netjes een berichtje als ze onderweg zijn! Ik zou zeggen, probeer het zelf ook eens! TOP! Dankjewel Frootie namens onze dochter Luna voor de lekkere maaltijden..

  thumb Lindsey Rupert-Wildenborg
  1/18/2021
 • 5 star review  Goed en vers eten! Ons zoontje vindt het eten heerlijk.

  thumb Laura L
  11/30/2020
 • 5 star review  Super blij met Frootie. Gevarieerd, lekker en gezond. Onze kinderen vinden het heerlijk en ik hoef niet in de keuken te staan. Perfect voor een sneller maaltijd. Ze bezorgen en geven aan wanneer ze er zijn. Echt een aanrader.

  thumb drielingmoeder sientje
  8/28/2020
 • 5 star review  Verse gerechten die met liefde zijn gemaakt! Mijn dochter van 8,5 maanden lijkt alle maaltijden lekker te vinden en de structuur van het eten wordt aangepast op leeftijd. Box iets aan de prijzige kant maar wel fijn dat als je geen tijd hebt om te koken er een verse maaltijd voor je kind klaar staat.

  thumb Jennifer van Cauter
  2/12/2021

Bestel een sample box of bestel je gewenste maaltijdbox een maand vooruit. Bekijk de mogelijkheden in onze shop.

Maaltijdbox
4-6 maanden

Vanaf € 2,76

Maaltijdbox
7-11 maanden

Vanaf € 3,03

Maaltijdbox
12+ maanden

Vanaf € 3,53

Maaltijdbox
15+ maanden

Vanaf € 4,03

×

Hoi!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@frootie.nl.

× Hoe kan ik je helpen?