Coronavirus / COVID19

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa. Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Frootie. Wij informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

  • Al onze afdelingen zijn volledig operationeel. Hier bij¬†Frootie koken we gewoon door!
  • Al onze medewerkers werken op afstand
  • Al onze productiepartners houden zich aan de richtlijnen van de overheid op het gebied van sociale afstand.
  • Alle bestellingen worden volgens de juiste kwaliteit gecontroleerd, verpakt en verzonden.
  • Als u vragen heeft, is ons volledige klantenserviceteam normaal bereikbaar.

Productie

Momenteel werken al onze productiefaciliteiten, hoewel met aangepaste veiligheidsprotocollen, normaal. We verwachten op dit moment nog geen vertragingen.

Levering

Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. We nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Vanaf vandaag worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Klantenservice

Ons klantenserviceteam werkt voornamelijk op afstand, wat betekent dat er geen vertraging mag zijn bij het oplossen van eventuele problemen. De snelste manier om contact met ons op te nemen is via e-mail.