Verse babyvoeding van Frootie

Met de verse voeding van Frootie hoeft u zich als ouder geen zorgen meer te maken over de ontwikkeling van uw kleintje. Door ze dagelijks van een vers hapje te voorzien, weet u zeker dat ze de voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Bestel uw verse babyvoeding eenvoudig online bij Frootie! Uiteraard snel thuisbezorgd zodat u uw baby elke dag van de week een vers en gezond hapje kunt geven.

Door kinderen al op heel jonge leeftijd bekend te maken met de smaak van verse en gezonde producten, kan er op latere leeftijd eenvoudiger een verantwoord eetpatroon worden aangehouden. Natuurlijk komt dit de algehele gezondheid ten goede. Voor baby’s en kinderen is verse voeding belangrijk. Zij hebben de juiste bouwstoffen, vitaminen en mineralen nodig om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen.

Bij Frootie begrijpen we dat als geen ander. Binnen ons team van voedingsspecialisten werken we elke dag weer aan nieuwe recepten op basis van verse producten. Dat kunnen gezonde groenten zijn, maar ook gezonde wereldwijde producten. Uw kindje krijgt op deze manier niet alleen de essentiële voedingsstoffen binnen, maar ontwikkelt ook een goede smaak.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verse voeding voor uw baby online bestellen

Doordat ze de smaak van vers en gezond eten gaan herkennen en waarderen, kunnen er op latere leeftijd meer bewuste keuzes gemaakt worden als het gaat om het eetpatroon. De verse voeding van Frootie wordt altijd met de meeste zorg en kennis samengesteld. Dat betekent dat we alleen de beste gezond geteelde groenten gebruiken voor onze hapjes en daardoor bent u zeker van verse babyvoeding. Onze maaltijden zijn puur en bevatten geen extra toevoegingen zoals geur, kleur en smaakstoffen.

Ook kunstmatig zout en suikers zijn niet te vinden in onze voeding. Bij Frootie vinden we variatie en smaak belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling en samenstelling van onze recepten. Zo kunt u als ouder uw baby of kindje elke dag voorzien van vers eten, zonder dat u daarvoor uren in de keuken hoeft te staan.

Verse babyvoeding

U bent zeker van elk hapje en legt daarmee een goede basis voor een gezond opgroeiend kind. Bij Frootie bestelt u de door u gewenste maaltijden eenvoudig online. We werken met een maandelijkse bezorging, wat betekent dat u voor elke dag van de week verse babyvoeding voorhanden heeft. Door onze ruime ervaring staan we natuurlijk ook voor u klaar als u behoefte heeft aan advies voor de juiste voeding voor uw kind.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?