Voeding voor een peuter van 16 maanden

Als uw kindje een jaar is geweest, dan heeft het vooral behoefte aan voeding met voldoende voedingsstoffen. Voeding voor een peuter van 16 maanden moet dus vooral vers en gezond zijn. Uw peuter heeft behoefte aan voldoende eiwitten, goede vetten, mineralen en vitaminen. Dit bevorderd de groei en de ontwikkeling. Rond deze leeftijd mag uw peuter steeds meer eten. Ook vlees en boterhammen horen daarbij.

Daarnaast zal het steeds vaker met de warme maaltijden van het gezin mee eten. Daarbij moet er natuurlijk nog wel rekening worden gehouden met bepaalde producten. Rauw vlees of rauwe vis kunt u beter overslaan. Dat geldt ook voor rauwe eieren en melk. In deze voedingsmiddelen kunnen bacteriën zitten die een peuter van 16 maanden nog niet goed kan verdragen. Ook veel zout in peutermaaltijden kan beter vermeden worden.

Mee eten van tafel met het gezin kan dan best nog een uitdaging zijn. Als ouder moet u dus alsnog een apart potje koken voor uw kleintje. Het samenstellen en bereiden van deze maaltijden kan behoorlijk wat tijd vergen. In het drukke gezinsleven valt dit niet altijd mee. In dat geval is het goed om te kiezen voor de verse maaltijden van Frootie.

Gezonde en verse voeding voor een peuter van 16 maanden

Onze voeding voor een peuter van 16 maanden bevat alles wat ze nodig hebben voor een gezonde en goede basis. Onze kant-en-klaar maaltijden worden samengesteld en bereid door onze voedingsspecialisten. Zij zijn dagelijks op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van gezonde peuter voeding. Een maaltijd wordt altijd vers bereid met biologisch geteelde producten.

Dat kunnen groenten en fruit zijn uit Nederland, maar we gebruiken ook wereldwijde producten in onze verse babyvoeding. Uw peuter van 16 maanden leert op deze manier niet alleen hoe vers en gezond eten proeft, maar ontwikkelt ook een brede smaak. Verantwoord blijven eten op latere leeftijd wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Voeding voor een peuter van 16 maanden bestelt u bij Frootie eenvoudig online via de website. Daar kunt u een keuze maken uit een gevarieerd menu.

Voeding peuter 16 maanden

Onze maaltijden wisselen regelmatig en bevatten altijd de voedingsstoffen en bouwstoffen die uw peuter nodig heeft. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze verse maaltijden wekelijks bij u thuis worden bezorgd. Zo kunt u uw peuter van 16 maanden elke dag een vers en smakelijk bordje eten voorzetten, vol met essentiële voedingsstoffen.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik u helpen?