Voeding voor een peuter van 17 maanden

Peutervoeding moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats is het belangrijk dat uw kind voldoende bouwstoffen binnen krijgt om op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. Voorbeelden daarvan zijn goede vetten, omega-3 en eiwitten. Afwisselen en variëren met gezonde voeding zorgt er tevens voor dat uw kindje een goede smaak ontwikkelt.

Door uw peuter kennis te laten maken met zoveel mogelijk smaken, kunnen eetproblemen op latere leeftijd voorkomen worden. Zeker als uw peuter 17 maanden is, heeft het behoefte aan voedzame en verantwoorde hapjes. In deze periode groeien ze snel en worden ze ook steeds actiever. Uw peuter van 17 maanden krijgt dus ook steeds meer eetlust. Hoewel uw kindje steeds vaker met het gezin zal mee eten, mag het nog niet alles eten. Vooral voeding met veel zout, suiker of rauwe producten moeten vermeden worden.

Het samenstellen van een verantwoorde maaltijd is dus nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Voeding voor een peuter moet voldoende gevarieerd zijn. Hierbij kunt u denken aan maaltijden met verse groenten en peulvruchten, maar ook graanproducten zoals rijst zijn belangrijk. Het samenstellen van peuter maaltijden kan dus flink wat tijd en energie kosten. Gelukkig staan we bij Frootie graag voor u klaar.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Kant-en-klare verse voeding voor een peutervoeding

Verse en gezonde voeding voor uw kind met voldoende vitaminen en mineralen, is essentieel voor een goede ontwikkeling van uw peuter van 17 maanden. Als ouder wilt u immers niets anders dan het beste voor uw kind. Toch valt het binnen het vaak hectische gezinsleven niet altijd mee om uw peuter elke dag een vers bordje eten voor te kunnen zetten. Kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt blijken niet altijd een verantwoorde keuze.

Zeker niet als het gaat om voedsel voor een peuter van 17 maanden oud. Vaak zitten deze maaltijden vol zout en kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Deze dragen niet bij aan een goede basis en ontwikkeling. Frootie staat voor verse en gezonde maaltijden voor baby’s en peuters. Onze hapjes worden met zorg en aandacht bereid, met de beste gezonde producten. Onze verantwoorde kant-en-klaar maaltijden voor peuters van 17 maanden zijn voldoende gevarieerd en bevatten alle voedingsstoffen die uw jonge kindje nodig heeft.

Voeding peuter 17 maanden

Onze voeding is eenvoudig te bestellen via de website. Daar maakt u snel en makkelijk een keuze uit diverse smakelijke en vers bereide maaltijden. Ze worden maandelijks thuisbezorgd zodat u uw peuter altijd van een smakelijk bordje eten kunt voorzien. Ook als u even geen tijd heeft om zelf te koken.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?