Voeding peuter 18 maanden

Voeding voor een peuter van 18 maanden

Het bereiden en samenstellen van een gevarieerde maaltijd kost tijd. Als ouder kunt u hier niet altijd over beschikken waardoor u misschien makkelijker kiest voor een snelle maar vaak ongezonde maaltijd. Verse voeding voor een peuter van 18 maanden bestelt u daarom eenvoudig bij Frootie. Onze maaltijden worden uiterst zorgvuldig bereid. Dat betekent dat onze voedingsspecialisten weten wat een gezond bordje eten voor peuters moet bevatten.

Een goede balans tussen eiwitten, vitaminen en mineralen is daarbij van groot belang. Op de website van Frootie maakt u eenvoudig een keuze tussen verschillende maaltijden voor kindjes van 1,5 jaar. Natuurlijk allemaal vers bereid met gezonde producten uit het binnen én buitenland. Uw kindje ontwikkelt op deze manier een goede smaak wat ook helpt bij het aanhouden van een gezond eetpatroon op latere leeftijd.

Ingrediënten zoals zout en kunstmatige geur en smaakstoffen worden daarbij vermeden. Als ouder weet u op deze manier zeker dat u kiest voor de beste voeding voor een peuter van 18 maanden. Frootie zorgt ervoor dat de door u bestelde maaltijden maandelijks bij u thuis worden bezorgd. Zo heeft u als ouder nergens omkijken naar en bent u zeker van elk hapje.

De beste voeding voor een peuter

Uw kindje is 1,5 jaar. Op deze leeftijd hebben ze veel behoefte aan voedzaam en gezond eten. Eten voor een peuter van 18 maanden moet niet alleen vers en verantwoord zijn, maar natuurlijk ook smakelijk. Uw peuter van 18 maanden ontwikkelt en groeit in een razend tempo. Op deze leeftijd beleven ze dagelijks avonturen. Deze belevingen dragen bij aan een goede ontwikkeling, maar kosten ook veel energie

Juist daarom is het van belang om de voeding voor een peuter van 18 maanden geheel af te stemmen op zijn of haar behoefte. Een verse maaltijd mag heel gevarieerd zijn, maar mag niet teveel zout of rauwe producten bevatten. Ook rauwe melk en eieren kunnen beter vermeden worden. Deze producten bevatten bacteriën die uw kindje van 18 maanden ziek kunnen maken.

Het samenstellen van een gezonde en verantwoorde peutermaaltijd is dus van belang. Daarbij moet u letten op het gebruik van verse, en bij voorkeur gezonde groenten, peulvruchten en fruit. Zo weet u namelijk zeker dat uw kindje van 1,5 de juiste voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen. Het verzorgen van een vers en gezond bordje eten is dan nog niet zo eenvoudig als het lijkt.

Uitleg over Frootie

1. Eenmalig of maandelijks

Bestel eenmalig een Frootie maaltijdbox met 5, 10 of 50 maaltijden of kies het handige maandabonnement. Je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

2. Kies jouw box

De leeftijd van jouw kind(eren) bepaalt welke Frootie box geschikt is. De maaltijden variëren van gewicht, smaak en structuur. Voor elke leeftijd de juiste hoeveelheid.

3. Vriesvers met gekoeld transport thuisbezorgd

Frootie bezorgt jouw box(en) netjes met gekoeld transport aan de deur. De ingevroren maaltijden kunnen meteen de diepvries in.

4. Geniet van een gezonde en verse maaltijd

Een maaltijd van Frootie is een maaltijd waar je als ouder achter kan staan. We halen het beste uit de natuur door te werken met plantaardige ingrediënten, peulvruchten, noten, oliën en specerijen. Al onze maaltijden worden in een stoom bereid, dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Na bereiding worden de maaltijden direct ingevroren. Wat de enige natuurlijke manier van conserveren is.