Voeding voor een peuter van 18 maanden

Uw kindje is 1,5 jaar. Op deze leeftijd hebben ze veel behoefte aan voedzaam en gezond eten. Eten voor een peuter van 18 maanden moet niet alleen vers en verantwoord zijn, maar natuurlijk ook smakelijk. Uw peuter van 18 maanden ontwikkelt en groeit in een razend tempo. Op deze leeftijd beleven ze dagelijks avonturen. Deze belevingen dragen bij aan een goede ontwikkeling, maar kosten ook veel energie.

Juist daarom is het van belang om de voeding voor een peuter van 18 maanden geheel af te stemmen op zijn of haar behoefte. Een verse maaltijd mag heel gevarieerd zijn, maar mag niet teveel zout of rauwe producten bevatten. Ook rauwe melk en eieren kunnen beter vermeden worden. Deze producten bevatten bacteriën die uw kindje van 18 maanden ziek kunnen maken.

Het samenstellen van een gezonde en verantwoorde peutermaaltijd is dus van belang. Daarbij moet u letten op het gebruik van verse, en bij voorkeur gezonde groenten, peulvruchten en fruit. Zo weet u namelijk zeker dat uw kindje van 1,5 de juiste voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen. Het verzorgen van een vers en gezond bordje eten is dan nog niet zo eenvoudig als het lijkt.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

De beste voeding voor een peuter 

Het bereiden en samenstellen van een gevarieerde maaltijd kost tijd. Als ouder kunt u hier niet altijd over beschikken waardoor u misschien makkelijker kiest voor een snelle maar vaak ongezonde maaltijd. Verse voeding voor een peuter van 18 maanden bestelt u daarom eenvoudig bij Frootie. Onze maaltijden worden uiterst zorgvuldig bereid. Dat betekent dat onze voedingsspecialisten weten wat een gezond bordje eten voor peuters moet bevatten.

Een goede balans tussen eiwitten, vitaminen en mineralen is daarbij van groot belang. Op de website van Frootie maakt u eenvoudig een keuze tussen verschillende maaltijden voor kindjes van 1,5 jaar. Natuurlijk allemaal vers bereid met gezonde producten uit het binnen én buitenland. Uw kindje ontwikkelt op deze manier een goede smaak wat ook helpt bij het aanhouden van een gezond eetpatroon op latere leeftijd.

Voeding peuter 18 maanden

Ingrediënten zoals zout en kunstmatige geur en smaakstoffen worden daarbij vermeden. Als ouder weet u op deze manier zeker dat u kiest voor de beste voeding voor een peuter van 18 maanden. Frootie zorgt ervoor dat de door u bestelde maaltijden maandelijks bij u thuis worden bezorgd. Zo heeft u als ouder nergens omkijken naar en bent u zeker van elk hapje.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?