Voeding voor een peuter van 19 maanden

Kleine kindjes hebben veel behoefte aan gezonde en verantwoorde maaltijden. Voeding voor een kind van 19 maanden moet dus aan een aantal eisen kunnen voldoen. Naast vers en gevarieerd moeten de ingrediënten ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van uw peuter. Zeker omdat ze elke dag actiever en levendiger worden. Peutermaaltijden met voldoende essentiële voedingsstoffen zijn dus van groot belang.

Bij een leeftijd van 19 maanden leert uw kindje steeds meer smaken kennen. Het proeft zoet, zout en bitter. Deze smaakontwikkeling helpt uw peuter van 19 maanden om ook later een gevarieerd en gezond eetpatroon te kunnen aanhouden. Door het verstrekken van verse voeding, leert uw peuter van 19 maanden de smaak van gezonde voeding waarderen. Op deze leeftijd eten ze steeds vaker mee aan tafel.

Ze lusten een boterham, snoepen vers fruit als tussendoortje en eten vaak mee met het gezin. Toch moet voeding voor een peuter van 19 maanden aan andere eisen voldoen dan de maaltijden voor het gezin. In de eerste plaats moet de voeding voldoende vitaminen, mineralen en eiwitten bevatten. Zout en suikers moeten daarbij zoveel mogelijk vermeden worden. Het zelf bereiden van een gezonde maaltijd valt dan nog niet altijd mee.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Kant-en-klare verse voeding voor een peuters

Binnen het gezin kan het vaak druk en hectisch zijn. Als ouder heeft u niet altijd de mogelijkheid om verse maaltijden voor uw peuter te kunnen bereiden. Juist dan staan de voedingsspecialisten van Frootie graag voor u klaar. Dagelijks zijn we op zoek naar de lekkerste recepten waarmee we verantwoorde en gezonde voeding maken voor peuters van 19 maanden oud.

Hierbij kunt u denken aan maaltijden met verse en gezond geteelde groenten, maar verwerken we ook wereldwijde producten in onze peuter hapjes. Elke maaltijd wordt met zorg bereid. Dat betekent dat ingrediënten zorgvuldig op elkaar worden afgestemd zodat u er altijd zeker van bent dat uw peuter van 19 maanden de voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft.

Voeding peuter 19 maanden

Dit draagt bij aan een sterke opbouw van botten spieren, maar heeft ook een positieve invloed op het afweersysteem. Via de website van Frootie bestelt u eenvoudig verantwoorde voeding voor peuters. Ons keuzemenu is altijd uitgebalanceerd en gevarieerd. De verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden van Frootie worden maandelijks bij u thuisbezorgd. Zo kunt u uw kindje elke dag voorzien van een smakelijk bordje vers eten.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?