Voeding voor een peuter van 20 maanden

Als uw peuter ruim 20 maanden oud is, is het heel belangrijk dat de maaltijden die u geeft voorzien zijn van voldoende essentiële voedingsstoffen. Voeding voor een peuter van 20 maanden moet meer vitaminen en mineralen bevatten dan maaltijden voor oudere kinderen of volwassenen. Op deze leeftijd is uw kindje namelijk volop in de groei. Deze ontwikkeling vraagt om een gevarieerd, gezond en vers eetpatroon.

Rond de leeftijd van 20 maanden zal uw peuter steeds meer maaltijden per dag gaan eten. Hierbij kunt u denken aan het ontbijt, de lunch en de nodig tussendoortjes. De warme maaltijd is daarbij heel belangrijk. Hier kunnen voldoende vezels en verse groenten in worden verwerkt die het kindje nodig heeft om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelingen. Vitaminen, mineralen en goede vetten zorgen voor een sterke bot-opbouw en versterken het immuunsysteem van uw kindje.

Gezonde voeding voor een peuter van 20 maanden is dus onmisbaar. Als ouder wilt u liever niet te vaak naar een ongezonde of makkelijke maaltijd grijpen. Toch is dit niet altijd te voorkomen. Vaak komt dit door het gebrek aan tijd. Het bereiden van gezonde en verse maaltijden neemt nou eenmaal behoorlijk wat tijd in beslag. Gelukkig bestelt u bij Frootie eenvoudig verse voeding voor een peuter van 20 maanden.

Ervaringen van klanten

Zo werkt het

Kies jouw box en aantal maaltijden

Selecteer de box die past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je kunt er ook voor kiezen om een samplebox te proberen.

Bekijk onze boxen

Laat jouw box maandelijks thuisbezorgen

Wij bezorgen de box met kant en klare maaltijden voor jouw kind elke maand bij jou thuis, zodat je daarvoor de deur niet uit hoeft.

Bekijk onze boxen

Een gezonde maaltijd voor jouw kind

Onze gerechten zijn 100% vegetarisch. Nadat we onze maaltijden hebben klaargemaakt, wordt het direct ingevroren zodat de voedingsstoffen en mineralen behouden worden. Onze producten bevatten GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

Bekijk onze boxen

Verantwoorde en gezonde voeding voor kinderen tussen 2 en 4 jaar 

Op deze leeftijd laat u uw kindje misschien vaker mee eten met het gezin. Toch zijn deze maaltijden niet altijd geschikt voor uw peuter van 20 maanden. Ze kunnen veel zout bevatten en ook het gebrek aan vitaminen, mineralen en vezels is vaak een probleem. Daarnaast mag voeding voor een peuter van 20 maanden geen rauwe producten bevatten.

Voorbeelden daarvan zijn rauwe melk of eieren. Ook rauw vlees is niet goed voor een kindje van 20 maanden oud. Het selecteren en bereiden van een verantwoord hapje is dus nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Bij Frootie helpen we u daar graag bij. Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid en verpakt. Uiteraard zorgvuldig samengesteld zodat uw kindje alle voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om goed te kunnen groeien.

Voeding peuter 20 maanden

Onze peuter maaltijden bestelt u eenvoudig vanuit ons gevarieerde keuzemenu. Natuurlijk zorgt Frootie ervoor dat de kant-en-klare verse voeding voor een peuter van 20 maanden maandelijks bij u thuis wordt bezorgd. Ook als u hulp en advies nodig heeft over peuter voeding staan onze voedingsspecialisten graag voor u klaar.

Menu
×

Hoi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar

info@frootie.nl

× Hoe kan ik je helpen?